Kort nieuws
13-05-2020

Microflu´dische afsluiters voor beademing

De snelle ontwikkeling van beademingsapparatuur heeft een positieve impact op de patiŰntenzorg

Chronische aandoeningen van de luchtwegen en een wereldwijde vergrijzing leiden tot een toenemende vraag naar beademingsapparatuur. Het ontwerp en de ontwikkeling van ventilatoren kunnen uitdagingen met zich meebrengen: de behoefte aan betrouwbare en nauwkeurige lucht- en zuurstofregeling vereist kennis van de toepassing en expertise op het gebied van fluid control. Bovendien wordt ook de druk op de ontwikkelingstijd steeds groter.

Emerson heeft diepgaande technische expertise in het ontwikkelen van flu´dische oplossingen voor beademingssystemen - beademing op de intensive care, spoedeisende hulp en anesthesie. Met onze bewezen technologie en vertrouwde duurzame oplossingen is Emerson een ervaren partner waarop u kunt vertrouwen voor productontwikkeling en productie.

De efficiŰnte regeling van gassen in een ventilator vereist precisie en betrouwbaarheid. Emerson`s uitgebreide assortiment fluid control oplossingen stelt u in staat om standaard ASCO proportionele en general service magneetafsluiters of een complete gasregeloplossing van ÚÚn leverancier aan te schaffen, waardoor uw ontwikkelingstijdlijn wordt verkort en kosten worden verlaagd. Voor meer informatie over onze oplossingen en de technische specificaties van onze magneetafsluiters, bezoek onze website.