Job vacancy
15-04-2020

VIDEO: htttp://www.youtube.com/v/sfCOqsrqxvU

Danfoss Drives zoekt Solution Engineer

Unieke functie ter versterking van het Danfoss Drives team

Als onze nieuwe Solution Engineer binnen Drives ondersteun je onze lokale verkoop en service met je technische kennis. Je wordt betrokken bij de ontwikkeling van spannende en innovatieve applicaties voor en samen met onze klanten en partners. Als expert stel je ook zelf complexe aandrijfsystemen in bedrijf, altijd in nauwe samenwerking met onze partners.

Application Development Center

Met onze eigen testfaciliteit op locatie (Application Development Center) kunnen we de klant het gedrag van verschillende applicaties laten zien en kunnen we tests doen voor apparatuur zoals controllers, motor, paneel en software.

Focus op elektrificatie

Als applicatie-engineer rekenen we op jou om onze partners binnen het segment Drives met betrekking tot Energie en Marine & Offshore (elektrificatie) te ontwikkelen en te ondersteunen.

Achtergrond en vaardigheden

Om succesvol te zijn in deze functie, heb je een bachelordiploma in vermogenselektronica, gecombineerd met minimaal 5 jaar werkervaring met hybridisatie.

Daarnaast zijn wij op zoek naar:

* Vaardigheden in programmeer- en applicatie-engineering
* Ervaring met motorbesturingssoftware en elektrificatiesystemen, MicroGrid en batterij- en brandstofcelsystemen
* Ervaring met systeemvalidatietests
* Ervaring met partnerondersteuning
* Bereidheid tot reizen
* Uitstekende Engelse taalvaardigheid

Als je geÔnteresseerd bent, nodigen we je vriendelijk uit om voor deze functie te solliciteren. Klik op onderstaande link.

Contact
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tom Robert Schouten, Talent Acquisition Specialist, +31 10 24 92 127

We are Engineering Tomorrow

De wereld wordt geconfronteerd met een groeiende bevolking en verstedelijking en snelle klimaatverandering. Bij Danfoss ontwikkelen we kant-en-klare oplossingen voor deze uitdagingen. We bouwen energie-efficiŽnte oplossingen die voedselverlies verminderen en steden schoner maken - met behulp van digitale technologie om systemen slimmer en meer verbonden te maken - en we ontwikkelen innovatieve nieuwe manieren om energie te besparen en over te schakelen op schone energie voor het welzijn van ons klimaat.

Kom bij Danfoss

Danfoss biedt je unieke kansen om je vaardigheden goed te gebruiken, impact te maken en een opwindende carriŤre vorm te geven. We moedigen werknemers aan om de leiding te nemen, buitengewone dingen te doen en het bedrijf te runnen alsof het hun eigen bedrijf is. Danfoss wordt over de hele wereld gerespecteerd vanwege zijn innovatieve, hoogwaardige technologieŽn en oplossingen. Je leert veel door samen te werken met de experts die deze technologieŽn hebben ontwikkeld. Kom bij Danfoss en maak deel uit van een team van wereldklasse met meer dan 27.000 mensen in 56 landen die een betere toekomst bouwen.