Vacature
11-02-2020

ESI Technologies BV zoekt Sales Support Medewerker

Ben jij, net als wij, groeiende en volop in beweging. Ligt je hart, net als de onze, in de farmaceutische industrie, biotechnologie en voedingsmiddelen industrie. En ben je, net als wij, klaar voor de volgende stap? Pak dan je kans en kom onze binnendienst versterken.

De inhoud van de job:

Als medewerker Sales Support zorg je ervoor dat het interne verkoop- en inkoopproces op rolletjes loopt. Zo adviseer je onze klanten telefonisch over productkeuze en toepassingen op het gebied van Single Use Technologie. Je begeleidt het offertetraject in overleg met onze buitenlandse leveranciers. Het verwerken van verkooporders (in SAP) en ook de after-sales ligt in jouw handen. Je bent aanspreekpunt voor de buitendienst, plant afspraken in en zorgt voor interessante leads. Kortom, een veelzijdige rol als spin in het web op de commerciŽle binnendienst waarin je met je drive, oplossingsgerichtheid en klantvriendelijkheid hťt verschil kan maken.

Wat is jouw profiel:
*MBO+/HBO CommerciŽle Economie of richting Life-Science-, Bio-, Proces & Food technology.
*Je bent enthousiast, initiatiefrijk, commercieel, hands on en behoudt het overzicht.
*CommerciŽle interesse en/of ervaring in soortgelijke functie (B-to-B markt).
*Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal (Frans is een plus).
*Ervaring met Microsoft Office.

Wie zijn wij:

ESI Technologies BV is een dochteronderneming van het van origine Ierse bedrijf en levert Single Use componenten en systemen voor ultrapure processen. Daarbij moet je denken aan tubings, fittingen, slangen, proces-bags en pompen. Werken bij ESI Technologies brengt je veel uitdagingen, maar ook vooral veel kansen. We zijn een platte groeiende organisatie zonder allerlei ingewikkelde managementlagen met een no-nonsense cultuur.

Wij bieden je:
*Een fulltime job (40-urige werkweek) en 25 vakantiedagen.
*Een collegiaal enthousiast team binnen een groeiende internationale onderneming.
*Marktconform salaris, arbeidsvoorwaarden en snel kans op vaste aanstelling;
*Een goed te bereiken locatie, zowel met het OV, fiets als de auto;
*Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Solliciteren?
Ben jij proactief, commercieel en heb je oprecht interesse in onze klanten. Neem dan het initiatief en solliciteer vandaag nog.