Vacature
06-06-2019

VIDEO: htttp://www.youtube.com/v/hMCqjbh2NhI

Lagersmit zoekt werkvoorbereider

Fulltime - Alblasserdam

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider voor onze productiefaciliteit in Alblasserdam. Je combineert je affiniteit met techniek met het plannen, calculeren en voorbereiden van orders. Het behouden van overzicht en pro-actief schakelen met sales, productie en inkoop behoren tot je dagelijkse werkzaamheden.

De functie

Als werkvoorbereider verzorg je de planning, calculatie en voortgang van alle aanvragen die via sales binnenkomen. Je schakelt met verschillende afdelingen om de levertijden en prijzen te verzorgen.

Je maakt calculaties op basis van (technische) tekeningen, kost- en inkoopprijzen en benodigde uren. Daarnaast zorg je voor een gedetailleerde planning met het aantal arbeidsuren, werkinstructies en de benodigde materialen. Hierbij sta je middenin het bedrijf en ben je betrokken bij het gehele proces van aanvraag tot levering.

Jouw profiel

- MBO+/HBO diploma op het gebied van techniek
- Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
- Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
- Stressbestendig en communicatief vaardig

Je bent gestructureerd, communicatief sterk en werkt oplossingsgericht. Wanneer je te maken krijgt met strakke deadlines, houd je je hoofd koel en zoek je naar de commercieel aantrekkelijkste oplossing. Met meerdere jaren werkervaring als werkvoorbereider in de maakindustrie scoor je pluspunten.

Wat lagersmit biedt

Wij bieden je een fulltime dienstverband in een internationale en groeiende organisatie. Onze 70 medewerkers hebben allemaal hun eigen expertise en één van onze kernwaarden is dat we samenwerken (intern en extern) als goede vrienden. Dat leidt tot een open en platte organisatie, waarin eigen initiatief meer dan gewaardeerd wordt. Bij Lagersmit dragen we bij aan je ontwikkeling en geven we je mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen. Een greep uit onze secundaire arbeidsvoorwaarden:

- 40 verlofdagen
- Winstdelingsregeling
- Flexibele werktijden

Natuurlijk ontvang je een passend salaris, reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling én je dagelijkse portie fruit.

Over lagersmit

Lagersmit is een Nederlandse organisatie met een groots internationaal karakter. In de afgelopen 163 jaar hebben we ons ontwikkeld tot een marktleider op het gebied van afdichtingen. Je vindt onze afdichtingen onder andere op jachten, baggerschepen, nucleaire energiecentrales, gemalen en getijdenturbines. Op onze moderne productielocatie worden de afdichtingen ontworpen en gefabriceerd. In samenwerking met onze klanten streven wij naar de beste en innovatieve oplossingen. We geloven dat het altijd beter kan en daar gaan we dan ook voor.

Hoe reageer je?

Herken je jezelf in de omschrijving en spreekt de functie van werkvoorbereider je aan? Solliciteer dan door je CV en korte motivatie te sturen naar mw. Patricia van der Spek – Pols via