Vacature
06-05-2019

Montakon zoekt Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst

Wegens voortdurende groei zijn wij op zoek naar een Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst om ons verkoopteam verder uit te breiden.

Wat ga je doen?

Binnen deze functie ben je de technisch commerciŽle spil binnen onze organisatie die aanvragen in behandeling neemt en deze vertaalt in goede klantgerichte offertes en orders. Door je grote betrokkenheid en goede advisering zorg je voor een optimale klanttevredenheid. Naast verkoop draag in je in deze functie ook zorg voor de inkoop van producten waarbij je veelvuldig contact hebt met leveranciers in binnen- en buitenland. Vanzelfsprekend ben je communicatief sterk en weet je samen met het team op een enthousiaste wijze een goede prestatie te leveren.

Wat vragen wij?
∑ Meerjarige ervaring in een technische/commerciŽle binnendienst functie.
∑ Aantoonbare ervaring in de RVS branche is een Prť.
∑ Jij vindt het een uitdaging om nieuwe contacten aan te gaan en een duurzame relatie
met klanten op te bouwen en te onderhouden.
∑ Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Engelse en Duitse taal
in woord en geschrift.
∑ Voor deze functie zoeken wij een echte teamspeler en een goede organisator.
∑ HBO werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?:
∑ Zelfstandige functie binnen een team van zeer betrokken collegaís.
∑ Een informele, gedreven, open en no-nonsense organisatiecultuur.
∑ Een uitdagende verkoop functie in een internationaal werkterrein.
∑ Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Montakon

Montakon is een oplossingsgerichte handelsorganisatie gespecialiseerd in roestvast stalen buisfittingen, mangatdeksels, afsluiters en overige appendages voor de onder meer de volgende industrieŽn: Voedingsmiddelen, Farmaceutische, Licht chemische, High Tech en Reguliere industrie. Met ons breed gesorteerde pakket van meer dan 40.000 artikelen en onze grote voorraad (direct uit eigen magazijn in 's-Hertogenbosch) staan wij onze klanten uit voornamelijk de Benelux, maar ook daar buiten, dagelijks met raad en daad bij om tot de best passende oplossing voor hun specifieke situatie en wensen te komen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en persoonlijk contact gecombineerd met snelle leveringen, kwalitatief hoogwaardige producten en gedegen advies zijn de kernwaarden waaraan Montakon zijn jarenlange succes en onafgebroken groei te danken heeft.

Heb je affiniteit met techniek en is het bouwen en onderhouden van duurzame klantrelaties je op het lijf geschreven dan heten wij je graag van harte welkom in het enthousiaste verkoopteam van Montakon.

Neem nu nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Word jij onze nieuwe collega?