Nederlands
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
06-05-2019  |  2935x
Deel dit bericht

Verjonging management Probst & Class

Van technisch georiŽnteerde fabrikant tot marketing georiŽnteerde moderne onderneming.

Probst und Class is een Duits machinefabrikant die in 1926 werd opgericht door Hermann Probst en Ewald Class. Al snel specialiseerden deze ingenieurs zich in de ontwikkeling van maalmolens, en in 1933 werd de eerste PUC-colloÔdemolen gepatenteerd.
Sinds dan ontwikkelt en produceert Probst & Class rotor-stator systemen voor het nat vermalen, homogeniseren, dispergeren en ontluchten van verpompbare producten. PUC levert ook vacuŁmontluchters en complete systemen voor de productie van vetten en smeermiddelen.

Al vele jaren zijn ze een gewaardeerde toeleverancier van bekende vetfabrikanten, en de laatste 10 jaar zijn ze ook steeds vaker actief in de meer verfijnde industrieŽn zoals de voeding en de cosmetica. Het bedrijf richtte zich tot voor kort bijna uitsluitend op de technische aspecten van business, wat hen heel wat zeer tevreden klanten opleverde. De PUC molens zijn functioneel, krachtig en zeer robuust, maar ze werden nooit echt vakkundig in de markt gezet.

Begin dit jaar werd het management grondig vernieuwd en werd Mario Bergemann aangesteld als nieuwe CEO van Probst & Class GmbH & Co. KG. Hij is het team verder aan het verjongen en besteedt veel aandacht aan de communicatie en de modernisering van de brochures en de documentatie waardoor de zeer kwalitatieve machines eindelijk de waardering krijgen die ze ook verdienen.

Als agent van PUC is Eskens Process Solutions zeer tevreden met deze nieuwe situatie. Het zal ons in staat stellen om onze klanten nog beter te helpen met informatie en ondersteuning.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren