FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

Kort nieuws
10-04-2019  |  474x
Deel dit bericht
Enkele voorbeelden van de vele totaaloplossing die AxFlow heeft geleverd
Enkele voorbeelden van de vele totaaloplossing die AxFlow heeft geleverd

Axflow levert klantspecifieke totaaloplossingen

Heeft u meer nodig dan alleen een pomp?

Wenst u andere flenzen en een frame of zoekt u ook een tank, leidingwerk, kleppen en besturing, kortom een totaaloplossing? AxFlow Systems gaat verder waar de pompleverancier stopt. Van kleine modificatie tot complete installaties. Wij ontwerpen, bouwen en installeren al meer dan 50 jaar totaaloplossingen naar behoefte van de klant en de applicatie. Met AxFlow Systems heeft u n partner voor het gehele proces.

Over AxFlow Systems
AxFlow Systems, dochteronderneming van AxFlow BV, is het engineering 'Center of Excellence' van de AxFlow Groep. Met meer dan 50 jaar ervaring als systeembouwer van complete installaties zijn wij uw partner in het leveren van totaaloplossingen.

AxFlow gaat verder dan alleen het leveren van losse pompen, kleppen, roerwerken en doseerapparatuur. AxFlow Systems levert totaaloplossingen in alle marktsegmenten in de vorm van compacte mobiele pompunits tot en met complexe, zeer geavanceerde en baanbrekende productiesystemen door heel Europa. Wij ontwerpen, bouwen en installeren skids volledig in eigenbeheer, naar specificatie van de klant. Pompen, roerwerken, tanks, leidingwerk en besturing bouwen wij samen op een 'custom made' frame tot een op zichzelf staande installatie.

AxFlow Systems beschikt over een werkplaats van ruim 3500 m2 voor de productie van complete systemen in roestvast staal en kunststof (PP, PE, HDPE). Daarnaast is er een eigen spuiterij, beitsruimte en werkplaats voor verspaning. Onze eigen engineers, tekenaars en projectmanagers nemen de zorg uit handen en denken proactief mee in de ontwikkelingen, uitwerking en oplevering.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel