FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

Kort nieuws
12-02-2019  |  757x
Deel dit bericht
Seminar Het hart van uw installatie, door Danfoss, KSB en Endress+Hauser

Seminar over procesoptimalisatie in de F&B-industrie

Samenwerking van Danfoss, Endress+Hauser en KSB

Wegens het grote succes van vorig jaar, bundelen wij onze kennis voor de 2e keer.
Danfoss, Endress+Hauser en KSB nodigen u graag uit voor een seminar over procesoptimalisatie in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

In 2060 is de verwachting dat de Nederlandse bevolking naar ruim 18 miljoen zal stijgen. Meer mensen betekent meer eten en drinken. Om de productie te waarborgen is de beschikbaarheid van de installatie cruciaal, het hart moet blijven kloppen! EfficiŽntie & (voedsel)kwaliteit gaan hand in hand en met de techniek van vandaag is veel meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt. Bent u ervan overtuigd dat u al zo optimaal mogelijk produceert? Kom naar het seminar en krijg antwoord op deze vraag.

Gerelateerd event

Het hart van uw installatie
Wegens het grote succes van vorig jaar, bundelen wij onze kennis voor de 2e keer. Danfoss, Endress+Hauser en KSB nodigen u graag uit voor een seminar over procesoptimalisatie in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. In 2060 is de verwachting dat de Nederlandse bevolking naar ruim 18 miljoen zal stijgen. Meer mensen betekent meer eten en drinken. Om de productie te waarborgen is de beschikbaarheid van de installatie cruciaal, het hart moet blijven kloppen! EfficiŽntie & (voedsel)kwaliteit gaan hand in hand en met de techniek van vandaag is veel meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt. Bent u ervan overtuigd dat u al zo optimaal mogelijk produceert? Kom naar het seminar en krijg antwoord op deze vraag. Programma: 12:00 - 12:45 Registratie en ontvangst met walking lunch 12:45 - 13:00 Welkomstwoord 13:00 - 13:30 De pomp als drijvende kracht in uw proces (Bert den Hollander - KSB Nederland) 13:30 - 14:00 Condition Based Monitoring (Kees Bolier - Danfoss Drives) 14:00 - 14:15 Pauze 14:15 - 14:45 De instrumentgegevens als bewaker van voedselkwaliteit en procestraceerbaarheid (Tomasso Della Vedova - Endress+Hauser) 14:45 - 15:15 Gastpresentatie: Het smaakt naar nootjes, maar dan met pootjes... 15:15 - 15:45 Proeverij 15:45 - 17:15 Drie parallelle break out sessies: Grip Life Cycle Cost (Bert den Hollander - KSB Nederland) Overal en altijd alles onder controle (Jaap Westeneng - Endress+Hauser) Integrated Motion Controller; positioneren en synchroniseren (Kees Bolier - Danfoss) 17:15 - 18:00 Afsluitende borrel U wilt dit toch niet missen? Om u te registreren voor dit unieke event kunt u zich aanmelden via onderstaande aanmeldlink. Deelname aan dit seminar is kosteloos. U ontvangt een bevestiging en routebeschrijving na aanmelding. Een korte beschrijving van de inhoud van de presentaties vindt u rechtsboven in beeld. Locaties: 14 mei 2019 MooiRivier Hotel en Congres Oude Oever 7722 VE Dalfsen 21 mei 2019 Landgoed Ulvenhart Heistraat 16 4858 RL Ulvenhout AC (Alphen Chaam) Meer informatie via onderstaande link:
21-05-2019 | Seminar | Een middag | Ulvenhout | Toegang: Gratis (na registratie)

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde berichten

Energie besparen met uw industriŽle waterzuivering KSB, Endress+Hauser en Danfoss geven de voorzet in een seminar
Energie besparen met uw industriŽle waterzuivering
KSB, Endress+Hauser en Danfoss geven de voorzet in een seminar Wij nodigen u uit voor een tactische bespreking op 6 februari in het Philips Stadion in Eindhoven of op 8 februari in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. En nee, het gaat niet over voetbal maar wel over iets wat u aan het hart gaat: kostenbesparing in uw afvalwaterzuivering. Danfoss, Endress+Hauser en KSB zijn drie spelers die graag de voorzet geven naar een efficiŽnte waterzuivering. Wilt u weten hoe u niet buitenspel komt te staan als het gaat om energie- en kostenbesparing in uw afvalwaterzuivering? Kom dan naar ons gezamenlijk event. Het programma ziet er als volgt uit : 12.00 - 12.45 Ontvangst met lunch 12.45 - 13.15 Welkom en introductie 13.15 - 13.45 Lezing Danfoss: Energieneutrale Water en Afvalwater installaties. Spreker: Ruud Versluis, Sales Engineer Water 13.45 - 14.15 Lezing Endress+Hauser: Welke analysemetingen leveren geld op in een AWZI? Spreker: Bart KŁpers, Industriemanager Water 14.15 - 14.45 Pauze 14.45 - 15.15 Lezing KSB:
03-11-2017  |  2932x  |  Kort nieuws  | 
Terugblik op Seminar ĒUw industriŽle waterzuiveringĒ Unieke samenwerking tussen drie familiebedrijven: KSB, Endress+Hauser en Danfoss
Terugblik op Seminar ĒUw industriŽle waterzuiveringĒ
Unieke samenwerking tussen drie familiebedrijven: KSB, Endress+Hauser en Danfoss De ruim 75 aanwezigen kregen antwoord op de volgende vragen: Hoe maak je van regenwater bier? Hoe kan het verwerken van afvalwater juist 134% meer energie opleveren? Welke analysemetingen leveren geld op in een AWZI? Wat levert energieoptimalisatie van pompsystemen u op? Op 6 februari j.l. vond in het PSV-stadion het door KSB, Endress+Hauser en Danfoss georganiseerde seminar ĒUw industriŽle waterzuivering goed geregeldĒ plaats. Na de lunch en de aftrap door Dave de Bruyne werden de ruim 75 aanwezigen verrast met de openingspresentatie van Wietse Visser van Rainbeer, die enthousiast uitlegde hoe het nuttige met het aangename gecombineerd kan worden, door van regenwater bier te maken. Ruud Versluis van Danfoss liet zien hoe de afvalwaterzuivering Marselisborg in het Deense Arhus omgebouwd is tot een bioraffinaderij. De afvalwaterzuivering focust op het beperken van het energieverbruik en levert, onder meer door 150 Danfoss frequentieregelaars, maar liefst 134%
01-03-2018  |  2844x  |  Kort nieuws  | 

Gerelateerde expertises

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel