FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

Kort nieuws
07-02-2019  |  1143x
Deel dit bericht

Waterpilot FMX21 en RIA15 indicator het perfecte duo

Veelzijdig hydrostatische niveausensor, voor een betrouwbare en onderhoudsvrije niveaumeting in water/afvalwater of in tanks op schepen.

De Waterpilot FMX21 van Endress+Hauser is zeer stabiel, nauwkeurig en voorzien van een robuuste keramische meetcel die bestand is tegen overbelasting en agressieve media.

Door de afgegoten elektronica en dubbele filters in het compensatiesysteem is de Waterpilot perfect beschermd tegen klimatologische invloeden en optimaal afgestemd voor specifieke toepassingseisen in drinkwater-, afvalwater- en zeewatertoepassingen.

De Waterpilot FMX21 heeft drinkwaterkeur (KTW, NSF, ACS), GL scheepsvaartkeur en is toepasbaar in explosiegevaarlijke zones, het uitgangssignaal is 4-20 mA en verkrijgbaar met HARTģ protocol, waardoor de sensor een vrij in te stellen meetbereik heeft.

Met de optionele Pt100 temperatuursensor wordt temperatuur gemeten en meetfouten door temperatuur-dichtheidsvariaties gecompenseerd, voor specifieke dompeldiepte is de kabel lengtemarkering mogelijk, dit bespaart kosten en montagetijd.

Mee te bestellen is de flexibele inzetbare loop powered indicator RIA15 met zín 5-cijferig 7-segment lcd-display, staafdiagram weergave en achtergrond verlichting. Uitgevoerd in een robuuste geleidende kunststof IP66 veldbehuizing met HART functionaliteit, toepasbaar in zowel corrosieve als intrinsiek omgeving en kan volgens de EN61508 direct in de meetkring worden opgenomen zonder dat dit invloed heeft op de SIL-classificatie.

Door de intuÔtieve 3-knoppen bediening is de Waterpilot FMX21 eenvoudig te configureren en in bedrijf te stellen, de RIA15 is leverbaar in combinatie met de Micropilot FMR20 en de Liquiline Compact CM82.

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde berichten

Het selecteren van instrumenten is eenvoudiger geworden  Onmisbare tool voor instrumentengineer
Het selecteren van instrumenten is eenvoudiger geworden
Onmisbare tool voor instrumentengineer De keuze in meetinstrumenten is enorm. Hoe kies je het juiste meetprincipe en het juiste meetbereik? De tijd dat ieder bedrijf zijn eigen specialisten in dienst had ligt al ver achter ons. Gelukkig zijn er tegenwoordig tools beschikbaar die het leven van een instrumentengineer een stuk makkelijker maken. De Applicator van Endress+Hauser is zoín handige tool. Applicator - De selectie en sizing tool voor Endress+Hauser instrumentatie is inmiddels toe aan versie 11. De Applicator is de meeste uitgebreide tool op de markt welke rekening houdt met alle aspecten van de applicatie. Focus op industrie De nieuwste versie is inmiddels volledig industrie-georiŽnteerd zodat u alleen instrumenten krijgt voorgesteld welke passen binnen uw industrie. Heeft u het juiste instrument via het selectiedeel van de tool gevonden, dan wordt u direct doorverwezen naar het sizing deel van de tool. Natuurlijk worden de eerder bij selectie ingevoerde variabelen naadloos meegenomen
09-01-2019  |  1585x  |  Productnieuws  | 
Kennisuitwisseling in 8 colleges door Endress+Hauser Een schat aan informatie
Kennisuitwisseling in 8 colleges door Endress+Hauser
Een schat aan informatie Vandaag de dag zien we nog steeds dat kennis heel belangrijk is. In veel bedrijven is er een tekort aan technisch personeel en komt het aan op de bestaande workforce die voor veel problemen kan komen te staan. Ook het hele digitale tijdperk brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Endress+Hauser is al jarenlang vooruitstrevend en innovatief als het gaat om meettechniek en toepassingen in de procesindustrie. Of het nu gaat om bestaande meetprincipes, Heartbeat Technology of over Internet of Things, we hebben een schat aan informatie liggen. Vanaf januari start Endress+Hauser met een reeks van 8 colleges met verschillende onderwerpen om u kennis te laten maken met onze kennis. Met deze colleges spelen we in op de behoefte vanuit de markt: kennisuitwisseling op een interactieve, korte maar krachtige manier. In een middagbijeenkomst wordt u weer helemaal bijgespijkerd over bijvoorbeeld procesveiligheid. Het programma is voor iedereen geschikt die zich bezig houdt
10-12-2018  |  1709x  |  Kort nieuws  | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel