FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

Kort nieuws
28-12-2018  |  861x
Deel dit bericht
Koos Oosterhaven, manager Food Application Centre for Technology (FACT), bij een van de gloednieuwe machines.
Koos Oosterhaven, manager Food Application Centre for Technology (FACT), bij een van de gloednieuwe machines.

Food Application Centre for Technology (FACT) geopend

Hogeschool Van Hall Larenstein heeft in samenwerking met de Provinsje Fryslân, het bedrijfsleven en Nordwin College 4 miljoen euro geïnvesteerd om een voedingsmiddelen-innovatiecentrum te realiseren in Leeuwarden.

Het innovatiecentrum, onder de naam Food Application Centre for Technology (FACT) werd op 17 oktober 2018 met een speciaal symposium geopend. Van Hall Larenstein organiseerde het symposium in samenwerking met Dairy Valley.

Centraal onderwerp van gesprek waren de technologische innovaties die ingezet kunnen worden voor de productie van duurzame, gezonde en veilige zuivel. Specialisten van Van Hall Larenstein, Danone, FrieslandCampina, NIZO food research, De Fryske en ZuivelNL deelden hierover hun mening.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel