FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
09-08-2018  |  1195x
Deel dit bericht
Bornemann SLH-4G hygienische spindelpomp

Spin Pompen presenteert grootste EHEDG spindelpomp

EHEDG gecertificeerde spindelpomp op WOTS-Industrial Processing

Tijdens de komende editie van de WOTS-Industrial Processing vakbeurs kunnen bezoekers op de stand van Spin Pompen (standnr. 9.A.039) een unieke spindelpomp komen ontdekken: de SLH-4G-6000. Deze pomp van de fabrikant Bornemann is de grootste en meest hygiŽnische EHEDG gecertificeerde spindelpomp die in de markt leverbaar is.

De Bornemann SLH-4G-6000 spindelpomp biedt een maximaal debiet van maar liefst 300 m3/uur. Hierdoor is deze pomp de EHEDG gecertificeerde spindelpomp met de hoogste capaciteit. Een indrukwekkende pomp waar de bezoekers van de stand van Spin Pompen letterlijk en figuurlijk niet omheen kunnenÖ

De SLH-4G-6000 serie maakt het mogelijk om de unieke eigenschappen van de spindelpomp in te zetten waar vloeistoffen op (zeer) hoge capaciteiten verpompt moeten worden en waar eerder vaak lobben- of excentrische wormpompen gebruikt werden. De Bornemann SLH-4G-6000 spindelpompen zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor het verpompen van geconcentreerde vruchtensap, geconcentreerde tomatenpasta of glucose en diksap in de suikerverwerkende industrie.

Voor alle applicaties in de voedingsmiddelenindustrie waarbij vloeistoffen op hoge capaciteiten verwerkt worden hebben de SLH-4G-6000 spindelpompen een aantal belangrijke voordelen. In tegenstelling tot lobbenpompen bieden de Bornemann spindelpompen bijvoorbeeld een pulsatievrije flow en dus een werking zonder drukstoten. De seals van de spindelpomp bevinden zich bovendien volledig in de productstroom en zijn met de persdruk belast. Hierdoor kan er geen besmetting van het verpompte product door de spervloeistof plaatsvinden.

De Bornemann SLH-4G spindelpompen zijn niet alleen de EHEDG gecertificeerde spindelpompen met de hoogste capaciteit maar ook met het hoogste niveau van hygiŽne. De pompen hebben namelijk het Ehedg el aseptic Class 1 certificaat. Het unieke ďtube-designĒ van de SLH-4G pompen en het hygiŽnische open frame, waarmee de 6000-serie geleverd wordt, zorgen bovendien voor een optimale uitwendige reinigbaarheid.

De SLH-4G-6000 spindelpompen zijn geschikt voor drukken tot 25 bar en leveren hoge prestaties op zowel dunne als (hoog)viskeuze producten (tot 1.000.000 cP).
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel