FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
06-08-2018  |  1096x
Deel dit bericht
Stemt u ook op VLT Wireless Communication Panel LCP 103?
Stemt u ook op VLT Wireless Communication Panel LCP 103?

Stemt u ook op VLT Wireless Communication Panel LCP 103?

WoTS TechAward: World of Automation-Motion&Drives

De VLTģ Wireless Communication Panel LCP 103 van Danfoss is een draadloze communicatiemodule en een slimme oplossing voor lastig bereikbare situaties, zoals bijvoorbeeld: een frequentieregelaar die ingebouwd is in een luchtbehandelingskast, in een machinekamer, op een kraan of in een ander type machinebehuizing; hierbij is draadloze connectiviteit, bediening en toezicht via een telefoon of tablet een uitkomst.
De module, ontworpen volgens de IEEE 802.11 standaard, kan gebruikt worden, wanneer deze is aangesloten op een frequentieregelaar, waarmee het functioneert tussen drive en telefoon of tablet, met de MyDrive Connect app, welke beschikbaar is voor zowel Android & iOS.

Tijdens de WoTS maakt de VLT Wireless Communication Panel LCP 103 kans op de TechAward in de categorie World of Automation-Motion & Drives.
Laat uw stem gelden!
 

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde beurs

Gerelateerde berichten

Wat is uw passie? Vertel het Danfoss op de WoTS WoTS, 2-5 oktober Utrecht, Stand 11C038
Wat is uw passie? Vertel het Danfoss op de WoTS
WoTS, 2-5 oktober Utrecht, Stand 11C038 Vijf werelden, waaronder die van Motion & Drives. Diverse seminars, zoals op 3 okt: De Energie EfficiŽnte Fabriek van 2028. Tech Award: Stem ook op VLT Wireless Communication panel LCP 103. Vele leveranciers, maar de lekkerste koffie & stroopwafel vindt u bij Danfoss, C038 in hal 11. U kent Danfoss. Wij bestaan immers al 85 jaar. Kent u ook onze VLT en VACON frequentieregelaars? Dit jaar is het maar liefst 50 jaar geleden dat de eerste Danfoss drive geproduceerd werd. En natuurlijk is er in die 50 jaar veel veranderd en zijn de drives compacter en nog energiezuiniger geworden. Maar een ding is er niet veranderd ... onze passie voor kwaliteit. #danfossdrives50 Wat is uw passie? Kom langs op onze stand, 11C038, tijdens de WoTS, 2-5 oktober in Utrecht. Bestel uw gratis entreebewijs via de persoonlijke aanmeldlink onderaan deze pagina. WoTS 2018 Seminar: Wat moet ik nu doen voor een energie efficiŽnte fabriek in 2028? Het seminar vindt plaats op woensdagmiddag
08-06-2018  |  1701x  |  Kort nieuws  |   | 
Danfoss Drives viert feestje op WoTS #danfossdrives50
Danfoss Drives viert feestje op WoTS
#danfossdrives50 U kent Danfoss. Wij bestaan immers al 85 jaar. Kent u ook onze VLT en VACON frequentieregelaars? Dit jaar is het maar liefst 50 jaar geleden dat de eerste Danfoss drive geproduceerd werd. En natuurlijk is er in die 50 jaar veel veranderd en zijn de drives compacter en nog energiezuiniger geworden. Maar een ding is er niet veranderd ... onze passie voor kwaliteit. Kom langs bij ons op stand 11C038 tijdens WoTS, vertel ons over uw passie en ontvang ons collectorís item! WoTS: Vijf werelden, waaronder die van Motion & Drives. Diverse seminars, zoals op 3 okt: De Energie EfficiŽnte Fabriek van 2028. Tech Award: Stem ook op VLT Wireless Communication panel LCP 103. Vele leveranciers, maar de lekkerste koffie & stroopwafel vindt u bij Danfoss, Hal 11 stand C038. WoTS 2018 Seminar: Wat moet ik nu doen voor een energie efficiŽnte fabriek in 2028? Het seminar vindt plaats op woensdagmiddag 3 oktober 2018 in Jaarbeurs (Media Plaza) 12:00 Ė 15:00 uur (incl. lunch). Presentaties
05-07-2018  |  1326x  |  Kort nieuws  |   | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel