FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
07-06-2018  |  1146x
Deel dit bericht
Het nieuwe S.K.S pand in Waalwijk
Het nieuwe S.K.S pand in Waalwijk

Uitbreiding S.K.S. maakt verder groeien beheersbaar

Het werd allemaal wat te krap door de enorme groei die S.K.S. de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Na al heel wat jaren gebruik te hebben gemaakt van een externe opslagruimte voor onze bulkvoorraden, was het tijd om op zoek te gaan naar een structurele invulling voor optimaal voorraadbeheer. Door toename in personeel en het creŽren van een afdeling export en e-commerce ontstond er ook de behoefte aan extra kantoorruimte. Met de ingebruikname van ons nieuwe pand, binnen 100 meter van de hoofdvestiging in Waalwijk, kunnen we weer even vooruit. De begane grond van het nieuwe kantoorgedeelte is in gebruik genomen door de afdelingen export en e-commerce. De volledige bovenverdieping is ingericht voor trainingsdoeleinden en aanvullend daarop komt er binnenkort in de bedrijfshal ook nog een faciliteit voor hands-on trainingen.

S.K.S. telt inmiddels vijf vestigingen: in Waalwijk twee, het hoofdkantoor en de centrale voorraad, en drie verkoopkantoren in Drachten, Antwerpen en Dortmund.
Onlangs is het leveringspakket uitgebreid met Bertoli homogenisatoren, een perfecte aanvulling in ons hoge segment proces equipment (afsluiters, pompen, warmtewisselaars, pigging, etc.). Onze equipment engineers staan onze klanten graag met raad en daad bij om de juiste keuzes te maken bij het toepassen van deze equipment in hun processen.

Laat u overtuigen van onze meerwaarde en vooral van onze beschikbare voorraad. Wij staan u graag te woord en u bent ook welkom voor een bezoek.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel