FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
17-05-2018  |  1478x
Deel dit bericht

Oplossingen voor de procesindustrie in Virtual Reality

In de voedingsmiddelen, (petro)chemie en andere procesindustrieŽn is het een constante uitdaging om verbeteringen in het productieproces te realiseren. Welke (nieuwe) componenten, producten, machines en installaties zijn er op de markt? In het project Experiencing Solutions op de Industrial Processing beurs (2-5 oktober 2018 in de Jaarbeurs Utrecht) kunnen bezoekers laagdrempelig probleemoplossende technieken ervaren in Virtual Reality en bovendien met deskundigen daarover van gedachten wisselen.

In de virtuele industriŽle omgeving bevinden zich een filtratiesysteem, afvulmachine, compressor en een totale installatie (voor de voedingsmiddelenindustrie). Met ieder onderdeel kunt u de interactie aangaan en de voordelen ervaren wat deze producten en systemen voor het proces opleveren. Het VR-project wordt mogelijk gemaakt door Aerzen Nederland B.V., Gronfa Procestechniek B.V., HiFlux Filtration en Tetra Pak Processing Systems B.V.

U kunt zich aanmelden in de registratiemodule om mee te doen met het project en de VR-bril tijdens de beurs Industrial Processing op te zetten.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel