FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Productnieuws
13-02-2018  |  2234x
Deel dit bericht
Compleet Turn Key systeem
Compleet Turn Key systeem

Medicijnresten uit afvalwater zuiveren

De toekomst van drinkwaterzuivering

Een van de grootste uitdagingen voor de toekomstige drinkwaterfabrieken in Zweden is het verminderen van het chemicaliŽnverbruik en het voorkomen van het vrijkomen van micro-verontreinigende stoffen zoals farmaceutische reststoffen en toxines in het drinkwater.

Als onderdeel van dit doel heeft een belangrijke grootstedelijke drinkwaterbeheerder zich tot Ozonetech gewend om RENA ô te leveren, een ozon-systeem met een turnkey-functie, om de capaciteit van de watervoorziening 100 jaar later te schalen.

Ozonetech zal deel uitmaken van het ontwerp- en onderzoeksteam achter dit project, evenals het produceren, installeren en in bedrijf stellen van het waterbehandelingssysteem.

ĒSamen met het doel van het bedrijf om schoon en veilig water te bieden, vandaag en morgen, is Ozonetech enthousiast om de meest complete ozonsystemen van de markt te presenteren in dit project.Ē We zijn ervan overtuigd dat dit een baanbrekend project zal zijn, dat de standaard zal bepalen voor waterzuivering in de toekomst.Ē , zegt Behrooz Gilanpour, CEO.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel