FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
05-02-2018  |  1439x
Deel dit bericht
Betrouwbare kwaliteit voor hygiŽnische toepassingen met JUMO flowTRANS MAG sensoren
Betrouwbare kwaliteit voor hygiŽnische toepassingen met JUMO flowTRANS MAG sensoren

Nieuwe flowsensor van Jumo

Speciaal voor hygiŽnische toepassingen in de voedingsmiddelenen- farmaceutische industrie

De magnetisch-inductieve flowmeter Jumo flowTrans Mag H01 werd speciaal voor de hygiŽnische toepassingen in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie ontwikkeld en is in talrijke nominale waarden leverbaar.

De magnetisch-inductieve flowmeting behoort wereldwijd tot een van de meest bekende meetmethoden. De meting overtuigt door haar uitgebreide inzet mogelijkheden, de hoge meetnauwkeurigheid en een eenvoudige ingebruikname van het instrument.

De Jumo flowTrans Mag H01 is speciaal voor hygiŽnische toepassingen ontwikkeld en is leverbaar met een nominale diameter van DN 3 tot DN 100. De minimale geleidbaarheid van het meetmedium moet groter dan 5 ĶS/cm zijn, de maximale temperatuur is 130 įC. De beschermklasse is IP67 of IP68 en het apparaat is als compacte uitvoering of met gescheiden meetomvormer verkrijgbaar.

Als variabele procesaansluiting is het volgende mogelijk: laseinden, schroefkoppeling, Tri-Clamp of tussenflens. Een speciale lasmal vergemakkelijkt een correcte montage van het lasarmatuur. De coating van de flowmeter is standaard uitgevoerd in PFA. Deze werkstof is voor bijzonder hoge temperaturen geschikt, is vacuumvast en onderscheidt zich door de bijzonder goede chemische bestendigheid.

De eenvoudige en comfortabele configuratie geschiedt ofwel direct op het apparaat of met behulp van een PC software programma. De meetomvormer herkent de sensor automatisch en wanneer de hulp energie is ingeschakeld worden de gegevens uit de SensorMemory automatisch geladen. De apparatuur wordt bediend via een vrij configureerbaar display met achtergrond verlichting. Met behulp van de geÔntegreerde diagnose-functies kunnen de functiebekwaamheid van de meetomvormerelektronica en de sensoren, evenals de bedrijfscondities bewaakt worden.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel