FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
11-01-2018  |  2135x
Deel dit bericht

2e editie Europees congres over Sustainable Ammonia een feit

Registeren vanaf nu mogelijk

Schiedam, 11 januari 2018 – Rotterdam is ook in 2018 het decor van het tweede Ammoniak Congres van Europa. Het congres vindt plaats op 17 en 18 mei 2018 in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. De European Conference on Sustainable Ammonia – georganiseerd door Stichting NH3 Event Europe – brengt wetenschappers, bedrijven en experts samen om de laatste ontwikkelingen van ammoniak als duurzame energie oplossing te delen.

Tijdens het congres staat het volgende onderwerp centraal: ‘The role of ammonia in the energy transition’. Hans Vrijenhoef – voorzitter van Stichting NH3 Event– ziet een grote rol voor ammoniak weggelegd in de transitie naar duurzame energie. ‘De sterk toenemende vraag en belangstelling in ammonia energy bieden ons de mogelijkheid om in 2018 een tweede editie van dit Europese congres te organiseren. Natuurlijk levert de aandacht vanuit de nieuwe regering voor de mogelijkheden van ammoniak als duurzame energie oplossing ook een grote bijdrage.”

Vergroten Ammonia Energy Community in Europa
De aankondiging van de tweede editie van dit congres laat zien dat Vrijenhoef en zijn team gecommitteerd zijn aan het vergroten van de ammonia energy community in Europa. Vrijenhoef beschrijft zijn plannen om de scope van het congres te vergroten op verschillende niveaus: “We proberen dit jaar meer nationale en internationale sprekers aan te trekken, wat gaat leiden tot een programma met break-out sessies. Daarnaast verwachten we dit jaar rond de 175-200 deelnemers. Hierdoor worden we gedwongen om naar een andere locatie in Rotterdam te gaan. We hebben deze keer gekozen voor Diergaarde Blijdorp, een locatie met veel oog voor duurzaamheid.”
 

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde berichten

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel