FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
11-04-2017  |  3268x
Deel dit bericht

Eerste ammoniak congres van Europa naar Rotterdam

Rotterdam is het decor van het eerste Ammoniak Congres van Europa. Op 18 en 19 mei staat het RDM congrescentrum volledig in het teken van duurzame toepassingen van ammoniak. Het NH3 event – georganiseerd door Proton Ventures – brengt wetenschappers, bedrijven en experts samen om de laatste ontwikkelingen van ammoniak als duurzame energie oplossing te delen.

Hans Vrijenhoef – directeur van Proton Ventures – ziet een grote rol voor ammoniak weggelegd in de transitie naar duurzame energie. “Ammoniak neemt nu nog een bescheiden rol in binnen het speelveld van duurzame energie. Onterecht, want het biedt ongekende mogelijkheden. Het congres heeft een zeer breed programma waarin internationale sprekers de laatste inzichten van ammoniak als duurzame energieoplossing delen.”

Keynote door Fokko Mulder
De keynote wordt gegeven door Fokko Mulder. Mulder is Professor of Materials for Energy Conversion & Storage aan de Delft University of Technology (TU Delft). Onder zijn leiding is de zogenaamde ‘Battolyser’ ontwikkeld: een vooruitstrevend systeem dat elektriciteit opslag en waterstofproductie combineert in één systeem.
Het volledige programma is na te lezen op www.nh3event.com.

Inspiratie in het Process Technology Café
Uniek tijdens dit congres is het afsluitende Process Technology Café op 18 mei dat door NPT, ISPT en Innovatielink georganiseerd wordt. In een interactieve sessie wisselen deelnemers ideeën uit om elkaar te inspireren. Elk café vindt plaats op een verschillende plek met een focus op een ander onderwerp. Op een informele en laagdrempelige wijze krijgen de deelnemers de kans om met andere experts in gesprek te gaan.
 

Gerelateerd event

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel