FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

Kort nieuws
07-04-2017  |  3913x
Deel dit bericht

Succesvolle seminar Product Recovery met URESH

Op uitnodiging van Safe Food Factory heeft URESH op 16 februari een presentatie gegeven over de mogelijkheden van Product Recovery met een pigging systeem. Tijdens deze dag waren er meer dan 50 enthousiaste deelnemers aanwezig. Voornamelijk proces engineers werkzaam voor gerenommeerde bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie.

Het programma bestond uit presentaties van diverse experts met allemaal één ding gemeen: een oplossing bieden voor het vraagstuk ’Product Recovery’. Deze dag werden verschillende methodes van Product recovery toegelicht en gedemonstreerd.

In samenwerking met Montakon verzorgde URESH een presentatie over pigging systemen. Met de inzet van URESH pigging systemen kunnen productleidingen leeg- en schoongemaakt worden, nagenoeg zonder verlies van grondstoffen. Door zo’n systeem slim te ontwerpen kan de tijd voor reiniging minimaal zijn. De productietijd wordt op deze manier zo kort mogelijk onderbroken. De presentatie werd ondersteund met een mobiel pigging systeem. Tijdens de presentatie werden de principes van pigging besproken en werd er stilgestaan bij de EHEDG gecertificeerde pig, welke ook gepatenteerd is.

Reactie deelnemer Product Recovery: ’Ik heb eindelijk het allerbeste pigging systeem gevonden’.

Ook besteedde URESH aandacht aan de verhoging van de systeembeschikbaarheid en reducering van de bedrijfskosten. Daarnaast werden de voordelen en flexibiliteit van het systeem ten opzichte van bestaande methoden uitgelegd. Zo heeft URESH naast het single pigging systeem ook een double pigging systeem. De presentatie werd afgesloten met praktijkvoorbeelden van systemen die reeds bij klanten in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie in bedrijf zijn.

URESH AG
URESH ag is in 1992 opgericht in Zwitserland met het ontwerpen van aseptische pigging systemen voor de farmaceutische industrie. Naast de farmaceutische industrie is het bedrijf ook een bekende speler in de voedingsmiddelen industrie. URESH is het enige merk waarbij het gehele systeem is gepatenteerd en EHEDG gecertificeerd (zendstation, ontvangststation en pig).

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel