FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
07-09-2015  |  6761x
Deel dit bericht
Danfoss VLT en VACON Drives Product Overview
Danfoss VLT en VACON Drives Product Overview

Nieuw productoverzicht Danfoss VLT en VACON Drives

Danfoss en Vacon: Samen een sterker product portfolio

Gedreven door een gezamenlijke passie voor perfectie hebben Danfoss en Vacon de handen ineen geslagen om u samen nog beter van dienst te zijn.

Samen zijn wij de grootste onafhankelijke leverancier van frequentieregelaars ter wereld. Ons doel is kwaliteit te leveren als totaaloplossing zodat u vandaag en morgen de vruchten plukt van uw toepassing.

Wij leveren u altijd de juiste frequentieregelaar voor uw applicatie.
U kunt het complete productoverzicht downloaden via onderstaande link.

Tevens willen we u nog eens wijzen op de Danfoss VLT Drives Training. Deze door Danfoss georganiseerde training is een introductie tot de VLT frequentieregelaars.
 

Gerelateerd event

Danfoss VLT Drives Training, Module 1
Danfoss VLT Drives Training, Module 1 De door Danfoss georganiseerde VLT Drives Training is een introductie tot de VLT frequentieregelaars. Het doel van deze training is u bekend te maken met de nieuwe generatie VLT frequentieregelaars. Na het volgen van deze training bent u in staat VLT frequentieregelaars op een correcte wijze te installeren en voor relatief eenvoudige toepassingen in te stellen. Inhoud VLT Drives Training De VLT Drives Training is er op gericht u bekend te maken met de VLT frequentieregelaars van Danfoss Drives. De training bestaat uit zowel een theoretisch als een hands-on gedeelte. Tijdens het theorie gedeelt van de training wordt ingegaan op het parametreren en dimensioneren van een omvormer en worden de voor de elektrische aandrijvingen belangrijke EMC eisen toegelicht. Daarna wordt een groot gedeelte van de tijd besteed aan praktische hands-on oefeningen. Het programma van VLT Drives Training ziet er als volgt uit : Motoren en frequentieomvormers algemeen Belangrijkste eigenschappen van de Danfoss VLT frequentieregelaars - hardware - regelprincipe - elektrische installatie Werking van de Danfoss VLT frequentieregelaars - parameter structuur - quick menu - kopieer functie - aansluitvoorbeelden en EMC aspecten Praktische oefeningen Fout zoeken en analyseren Korte demonstratie Motion Control Tool MCT 10 software Aanmelding De kosten voor deelname aan de VLT Drives Training bedragen Ä 225,00 per persoon, excl. btw en incl. lunch, cursusmap en certificaat. De training duurt van 09:00 t/m ca. 16:00 uur. Aan de training kunnen maximaal 10 personen deelnemen. De training wordt georganiseerd in ons Training Center in Gorinchem, maar kan ook bij u op locatie worden verzorgd.
21-06-2018 | Cursus | 1 dag | Gorinchem | Toegang: Betaald

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde berichten

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel