NL
UK
 
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
25-08-2014  |  5169x
Deel dit bericht

Zytec genomineerd Accenture Innovation Award 2014

Zytec is genomineerd voor de Accenture Innovation Award.

De Accenture Innovation Awards: een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve Nederlandse producten, diensten en concepten. Met de Innovation Awards geeft Accenture bedrijven en organisaties de erkenning die zij verdienen. In Nederland gelanceerde concepten die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van innovatie en duurzaamheid én jonger zijn dan drie jaar, schrijven zich in en dingen mee naar de felbegeerde Blauwe Tulpen, Groene Tulp en de Publieksprijs. Daarnaast is er een onderscheiding voor de persoon die in het afgelopen jaar een buitengewone bijdrage heeft geleverd aan innovatie in Nederland, de Innovator of the Year.

De Zytec koppelingen zijn de toekomst voor de industrie. Met de koppelingen worden bekende problemen zoals uitlijning, trillingen, overcapaciteit en onnodige reparaties drastisch verminderd. Doordat pompen op het gewenste niveau (zonder elektronische aanpassingen) kunnen draaien worden er tientallen procenten energie bespaard, wat automatisch CO2 reductie betekend. Vaak wordt de investering van de koppeling binnen 12 maand terugverdiend. De markt potentie van Zytec technologie binnen en buiten Nederland is eindeloos. Overal waar een elektromotor op een pomp, ventilator, loopband, compressor of mixer is aangesloten zou een Zytec koppeling geļnstalleerd kunnen worden.


Zytec staat aan het begin van hun succes en hebben in Nederland geļnstalleerd bij kanten als UMCG, Boskalis, Diergaarde Blijdorp, Evides en de Nederlandse Marine. Naast Nederlandse klanten heeft Zytec meerdere distributeurs die wereldwijd onze producten vertegenwoordigen. Zytec is actief in het Midden Oosten, Zuid-Amerika, Noord Amerika, China, Taiwan en Japan.
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren