FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

Kort nieuws
19-06-2014  |  1504x
Deel dit bericht

Hoge performance voor een aantrekkelijke prijs: de nieuwe trekdraad encoder

Duranmatic introduceert de nieuwste trekdraad encoders van Kübler. Met deze nieuwe serie van mobiele en robuuste trekdraad encoders bouwt Kübler de perfecte brug tussen prijs en prestatie.
Met hun roestvrijstalen draad zijn de encoders A30, A41 en B75, afhankelijk van het model, in staat om zowel absoluut als incrementeel positiemetingen te verrichten. De encoders zijn ontworpen voor het meten van lengtes tussen de 0.6 en 3 meter, met een snelheid tussen 0.8 en 1 meter per seconde. Speciaal bedoeld voor toepassingen in mobiele automatisering, transportbanden technologie, houtbewerking machines of voertuigen, bieden deze kosteneffectieve lineaire sensoren de benodigde robuustheid voor een betrouwbare en langdurige werking.

De trekdraad encoders zijn beschikbaar in verschillende modellen en meetlengte , met variabele installatie mogelijkheden. Ze zijn simpel in gebruik, ruimtebesparend en door hun robuuste constructie in een stevig gegoten zinken behuizing, zijn de trekdraad encoders dé oplossing voor een breed scala aan lengte-, verplaatsing- en positiemetingen. Deze nieuwe systemen zijn beschikbaar met analoge sensoren , incrementele of absolute encoders .
De trekdraad encoder A30
De trekdraad encoder A30 met analoge uitgang is bijzonder geschikt voor toepassingen met lage motion snelheden. De geminimaliseerde constructie vereenvoudigt de installatie wanneer de ruimte beperkt is.
De trekdraad encoder A41
De trekdraad encoder A41 is met zijn compacte constructie en robuuste behuizing, bijzonder geschikt voor mobiele automatisering. De trekdraad encoder A41 is uitgerust met een absolute multiturn encoder en levert zeer accurate en nauwkeurige positie-informatie.

De trekdraad encoder B75
Met zijn robuuste constructie, is de trekdraad encoder B75 bestemd voor buitengebruik.
Het trekdraad mechanisme kan worden uitgerust met een analoge sensor, incrementele of absolute Sendix encoder. Het ontwerp van deze trekdraad encoders maakt flexibele installatie mogelijk.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel