FluidsProcessing.nl UK
Home
STAY INFORMED
Subscribe to our monthly newsletter.
Your email address will never be disclosed to any third party.
Read our privacy notice.

   

News in brief
05-07-2019  |  677x
Share this item

Nieuwe zelfregulerende verwarmingselementen hoge temperatuur

ELSR-SH and ELSR-SHH

De zelfregelende verwarmingselementen ELSR-SH en ELSR-SHH zijn ontworpen voor hoge temperaturen tot 250įC in industriŽle toepassingen.

Ze zijn ook goedgekeurd voor gebruik in explosie gevaarlijke omgevingen en zijn bestand tegen agressieve chemicaliŽn, olie en brandstof.

De ELSR (eEtherm-zelfregulerende) verwarmingskabel kan worden gebruikt voor vorstbescherming en voor het handhaven van constante temperaturen op vaten, leidingen, kleppen, enz. Met uitzondering van de aansluitingen kan de verwarmingskabel worden ondergedompeld in vloeistoffen. Indien gebruikt in een agressieve omgeving (de chemische of petrochemische industrie), laten we de verwarmingskabel achter met een speciale chemisch resistente buitenmantel (fluorpolymeer).

De matrix is ​​het belangrijkste kwaliteitsaspect voor zelfregulerende verwarmingskabels. Om de grootst mogelijke invloed op dit productieproces te kunnen uitoefenen, vervaardigen wij zelf het granulaat voor de matrix. Als gevolg hiervan is Eltherm een ​​van de beste fabrikanten van zelfregulerende verwarmingskabels ter wereld. Dit wordt ook beÔnvloed door de speciale voorbehandeling van de componenten en onze jarenlange ervaring met deze parameters. We kunnen daarom een ​​constante hoge kwaliteit garanderen.

Innovatieve aansluiting en voeding - El-Clic - Eťn systeem voor alle toepassingen. Het maakt niet uit of u een zelfregulerende verwarmingskabel (types ELSR-N, -LS of -W) wilt aansluiten op de voeding, u hebt een Tee-splice nodig, u wilt twee of drie zelfregulerende verwarmingskabels met vermogen, sluit u gewoon twee of drie zelfregulerende verwarmingskabels aan op elkaar, met het innovatieve snelle verbindingssysteem El-Clic van Eltherm heeft u de perfecte oplossing.

Company information

Related content

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER
Newsletter archive
Follow us
Linked
MAGAZINE
Subscriptions
Service and contact
ContactDisclaimerPrivacyAdvertisingControl panel login