FluidsProcessing.nl UK
Home
STAY INFORMED
Subscribe to our monthly newsletter.
Your email address will never be disclosed to any third party.
Read our privacy notice.

   

News in brief
07-02-2019  |  716x
Share this item

Waterpilot FMX21 en RIA15 indicator het perfecte duo

Veelzijdig hydrostatische niveausensor, voor een betrouwbare en onderhoudsvrije niveaumeting in water/afvalwater of in tanks op schepen.

De Waterpilot FMX21 van Endress+Hauser is zeer stabiel, nauwkeurig en voorzien van een robuuste keramische meetcel die bestand is tegen overbelasting en agressieve media.

Door de afgegoten elektronica en dubbele filters in het compensatiesysteem is de Waterpilot perfect beschermd tegen klimatologische invloeden en optimaal afgestemd voor specifieke toepassingseisen in drinkwater-, afvalwater- en zeewatertoepassingen.

De Waterpilot FMX21 heeft drinkwaterkeur (KTW, NSF, ACS), GL scheepsvaartkeur en is toepasbaar in explosiegevaarlijke zones, het uitgangssignaal is 4-20 mA en verkrijgbaar met HART« protocol, waardoor de sensor een vrij in te stellen meetbereik heeft.

Met de optionele Pt100 temperatuursensor wordt temperatuur gemeten en meetfouten door temperatuur-dichtheidsvariaties gecompenseerd, voor specifieke dompeldiepte is de kabel lengtemarkering mogelijk, dit bespaart kosten en montagetijd.

Mee te bestellen is de flexibele inzetbare loop powered indicator RIA15 met zĺn 5-cijferig 7-segment lcd-display, staafdiagram weergave en achtergrond verlichting. Uitgevoerd in een robuuste geleidende kunststof IP66 veldbehuizing met HART functionaliteit, toepasbaar in zowel corrosieve als intrinsiek omgeving en kan volgens de EN61508 direct in de meetkring worden opgenomen zonder dat dit invloed heeft op de SIL-classificatie.

Door de intu´tieve 3-knoppen bediening is de Waterpilot FMX21 eenvoudig te configureren en in bedrijf te stellen, de RIA15 is leverbaar in combinatie met de Micropilot FMR20 en de Liquiline Compact CM82.

Company information

Related content

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER
Newsletter archive
Follow us
Linked
MAGAZINE
Subscriptions
Service and contact
ContactDisclaimerPrivacyAdvertisingControl panel login