FluidsProcessing.nl UK
Home
STAY INFORMED
Subscribe to our monthly newsletter.
Your email address will never be disclosed to any third party.
Read our privacy notice.

   

News in brief
07-02-2019  |  1416x
Share this item
De MIVI Sensor van Sofraser

Building the impossible

met behulp van een in-line viscositeitsmeting

Sinds Reynolds Polymer Technology, een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in toonaangevende acryl- en polymeerontwerpen, gebruik maakt van de in-line viscositeit meting van Sofraser is hun proces eenvoudiger en efficiŽnter. Viscositeit speelt een sleutelrol in de ontwikkeling van de enorme aquariumvensters die het bedrijf ontwerpt en produceert, als ook in de architecturale glas- en wandelementen die zij maken; elk object vereist een specifieke viscositeit.

De MIVI sensor van Sofraser is een uitkomst voor het bedrijf en helpt bij het realiseren van de missie: dat wat onmogelijk lijkt toch te bouwen. De in-line meting van Sofraser heeft meer voordelen: het verkort de time-to-market, verlaagt kosten, is robuust en gemakkelijk in onderhoud. Bekijk onderstaand filmpje om te zien wat de ervaringen zijn met de in-line viscositeitsmeting van Sofraser.

Inventech is de officiŽle dealer van Sofraser van in de Benelux. De product managers van Inventech vertellen u graag wat een in-line viscositeitsmeting voor uw proces kan betekenen.

Company information

Related trade show

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER
Newsletter archive
Follow us
Linked
MAGAZINE
Subscriptions
Service and contact
ContactDisclaimerPrivacyAdvertisingControl panel login