FluidsProcessing.nl UK
Home
STAY INFORMED
Subscribe to our monthly newsletter.
Your email address will never be disclosed to any third party.
Read our privacy notice.

   

News in brief
06-12-2018  |  835x
Share this item
De winnaars van de Northern Enlightenmentz 2018. Links Robert Jan Berg (Pipelife) en rechts Eertwijn van den Dool (Groningen Seaports).
De winnaars van de Northern Enlightenmentz 2018. Links Robert Jan Berg (Pipelife) en rechts Eertwijn van den Dool (Groningen Seaports).

Northern Enlightmentz-prijs uitgereikt

De winnaars van de Northern Enlightenmentz-prijs 2018 zijn bekendgemaakt. Tijdens het Eemsdeltavisiecongres kwamen havenbeheerder Groningen Seaports en producent van kunststof buizen Pipelife als beste uit de bus. Hun unieke waterstofleidingen, gemaakt uit kunststof, werd door de vakjury en thuisstemmers als meest innovatief beoordeeld.

De bedrijven zijn van plan om een infrastructuur voor het transport van groene waterstof aanleggen in Delfzijl en de Eemshaven. Pipelife gaat de kunststof gasbuizen leveren en Groningen Seaports zorgt voor de aanleg.

De winnaars moesten het opnemen tegen Stercore en Enerpy. Stercore maakt van mest en digestaat uit co-vergisters duurzame energie en koolstof, zonder dat hierbij afvalstoffen ontstaan. Enerpy zet organische reststromen om in grondstoffen met behulp van radiolyse, een technologie die gelijkenissen heeft met pyrolyse.

Company information

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER
Newsletter archive
Follow us
Linked
MAGAZINE
Subscriptions
Service and contact
ContactDisclaimerPrivacyAdvertisingControl panel login