UK
NL
 Leveranciers-login
Home
STAY INFORMED
Subscribe to our monthly newsletter.
Your email address will never be disclosed to any third party.
Read our privacy notice.
Industry news
11-04-2018  |  3922x
Share this item

Ontvang uw ASCO test samples binnen 2 dagen

Emerson is verheugd de lancering aan te kondigen van ons nieuwe 2-daagse sample programma voor ASCO microfluïdische producten.

Voor Original Equipment Manufacturers (OEM’s) in de medische industrie is de vroege ontwikkelingsfase van een nieuw project een kritieke tijd. Als zodanig hebben ze vaak een snelle doorloop van monsters van afsluiters nodig om hun concepten en ontwerpen te testen en hun projectdeadlines te halen.

Ons nieuwe 2-daagse sampleprogramma heeft tot doel de fabrikanten van analytische en medische machines en apparaten toegang te geven tot ASCO microfluïdische afsluiters met een korte levertijd. En het werkt als volgt:

* Fase 1 - Na de eerste gespreksronde tussen Emerson en de klant, wordt een bestelling geplaatst voor de relevante sample-producten van ASCO.

* Fase 2 - Een van onze verkoopspecialisten ontmoet de klant en levert de geselecteerde monsters af. Tijdens deze bijeenkomst zullen we ernaar streven meer te leren over het project en de functie van de sample afsluiter uitleggen. Dit zorgt voor een beter begrip van de toepassing van de klant en de voorgestelde oplossing. Een productontwikkelaar kan op zoek gaan naar de beste resultaten van de afsluiter. (bijvoorbeeld hoe een proportionele afsluiter binnen ademhalingsapparatuur onder speciale omstandigheden van de klant moet worden geregeld).

Emerson biedt een breed scala aan ASCO magneetafsluiters voor algemene toepassingen, proportionele afsluiters en media-isolatieafsluiters. De meest voorkomende producten die worden gebruikt in analytische en medische toepassingen zijn opgenomen in het 2-daagse sample programma.

Company information

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER
Newsletter archive
Follow us
Linked
MAGAZINE
Subscriptions
Service and contact
ContactDisclaimerPrivacyAdvertising