Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
06-04-2021  |  156x
Deel dit bericht

AVK ontluchters voor industriŽle olieproducent

Uw leverancier voor industriŽle afsluiters, brandkranen, appendages en accessoires

Onlangs heeft AVK Industrial Nederland mee mogen werken aan een oplossing voor het ontluchten van leidingen waarin olie getransporteerd wordt. Voor deze situatie hebben we een kunststof ontluchter met een speciaal ontworpen vlotter toegepast.

De uitdaging zat hierbij in de soortelijk massa van het product. De werking van een ontluchter is gebaseerd op het feit dat lucht zich concentreert boven de vloeistof. Hierdoor opent de ontluchter waardoor lucht de leiding verlaat en het vloeistofniveau weer stijgt. De stijging van het vloeistofniveau zorgt er dan weer voor dat de ontluchter afsluit en het medium niet via de ontluchter uit de leiding kan stromen.

Om dit te bewerkstelligen moet de vlotter van het afsluitmechanisme drijven op de vloeistof, in dit geval olie met een soortelijke massa die behoorlijk anders is dan die van andere (neutrale) vloeistoffen, namelijk 0.87 ten opzichte van 1.0. Hiervoor moest het gewicht van de vlotter zodanig aangepast worden dat deze blijft drijven op het genoemde medium.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren