NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

Kort nieuws
09-09-2019  |  697x
Deel dit bericht

M.I.P. levert tank bij producent van insecteningrediŽnten

Met trots kreeg M.I.P. vorig jaar de opdracht om voor Nederlandse eerste producent van insecteningrediŽnten, een tank te leveren voor de opslag van levende larven in water.

Na enkele gesprekken over welk ontwerp de tank moest krijgen met welke specifieke toebehoren erop en erin, is de composieten 75m≥ - ō 4.000mm bolle bodemtank begin januari 2019 bij de nieuwe locatie van de klant geplaatst.

Indien u vragen heeft rond uw industrieel project, kunt u steeds een kijkje nemen op onze website of ons bellen.

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde berichten

M.I.P. investeert verder voor de toekomst
Door de uitbreiding van M.I.P. Tanks & Siloís in 2017 met een extra fabriek in Moerdijk voor de grote diameters, en deels daardoor een steeds maar toenemende orderportefeuille, reizen onze specialisten steeds regelmatiger tussen Rijkevorsel en Moerdijk en naar klanten voor projectbegeleiding. Daardoor was uitbreiding van het wagenpark van M.I.P. nodig. U zult waarschijnlijk snel ťťn van deze 5 nieuwe busjes op de weg of op locatie tegen komen. Wilt u weten wat M.I.P. Tanks & Siloís voor u kan betekenen, neemt u dan contact op met ons kantoor.
04-07-2019  |  977x  |  Kort nieuws
Project Haven van Antwerpen
Project Haven van Antwerpen
Voor ťťn van haar klanten in de Antwerpse haven leverde M.I.P. conische tanks van elk 70m≥. De klant is gespecialiseerd in het verwerken van oliŽn, slib en emulsies en is afkomstig uit de scheepvaartindustrie. De tanks werden geÔsoleerd met PUR platen van elk 40 mm dikte. Aangezien de temperatuur in de tank kan oplopen tot 95įC, waren vinylesterharsen vereist. Als u voor uw eigen project geÔnteresseerd bent in een samenwerking met ons, kunt u altijd een kijkje nemen op M.I.P. verzorgt al uw industriŽle projecten voor de opslag van complexe vloeistoffen en vochtgevoelige vaste stoffen.
11-06-2019  |  1297x  |  Kort nieuws  | 
Zes grote GVK-tanks voor melasse
Zes grote GVK-tanks voor melasse
M.I.P. heeft voor een retournerende klant 6 tanks van maar liefst 450m≥ geproduceerd. De klant is actief in de sector van voormengsels en aanvullende diervoeders. De geleverde tanks met elk een diameter van 5 meter zijn voor de opslag van melasse geschikt en werden ook in Megasolutions Moerdijk gemaakt. Vanwege de moeilijke bereikbaarheid tot de fabriek van de eindklant was een combinatie van schip en truck nodig. Naast deze grote tanks leverde M.I.P. nog tanks met een kleiner volume (35 ŗ 50m≥) voor mierenzuur, propionzuur, azijnzuur en natronloog. We zijn volop bezig nieuwe projecten te realiseren in Moerdijk, waarbij we onze klanten producten van de hoogste kwaliteit zullen gaan leveren.
08-05-2019  |  1363x  |  Kort nieuws  | 
Nieuw project bij diervoeder producent
M.I.P. heeft via een system integrator in 2016 bij een diervoeder producent 4 siloís van 54m≥ mogen leveren. De orders werden uitgebreid met 2 bolle bodem tanks van 50m≥ in 2018 voor de opslag van Melasse en in 2019 de levering van nog eens 4 siloís van 54m≥. Zo is het aandeel van M.I.P. producten bij deze tevreden klant groot.
08-04-2019  |  1619x  |  Kort nieuws
Nieuw project van 3 tanks voor waterzuiveringsbedrijf
Nieuw project van 3 tanks voor waterzuiveringsbedrijf
Voor ťťn van onze system integrators, heeft M.I.P. bij een waterzuiveringsbedrijf enkele tanks mogen leveren voor opslag van diverse types afvalwater. De tanks hebben een inhoud van 23m≥ tot en met 33m≥ in diverse diameters. Het bijzondere aan deze gezamenlijke opstelling is, dat de ene tank een vlakke bodem heeft, en de andere tanks een bolle bodem hebben op een verlengde composieten rok. Daardoor is er onder de bodem van de tank genoeg ruimte gecreŽerd zodat de system integrators zijn pompen vrij van weersinvloeden kan opstellen. Naast de tanks heeft M.I.P. ook alle stalen onderdelen geleverd. Voor meer informatie over ons aanbod van mogelijkheden met betrekking tot opslag i tanks en siloís, bezoek onze website, of neem contact op.
13-02-2019  |  1595x  |  Kort nieuws  | 
M.I.P. levert nieuwe calciumchloride tank
M.I.P. levert nieuwe calciumchloride tank
Bij ťťn van onze vaste klanten in de buurt van Roosendaal, heeft M.I.P. een 40m≥ Calciumchloride tank geleverd. Ook in de fabriek kon M.I.P. de klant van dienst zijn met GVK kappen op een wastrommel, waar de stalen kappen compleet verroest afgeschreven waren. Dit jaar zal M.I.P. hier nog een 80m≥ spuislib tank en een 40m≥ kalkmelk tank gaan plaatsen.
03-01-2019  |  2121x  |  Kort nieuws  | 
M.I.P. levert succesvol nieuwe afvalwatertank
M.I.P. levert succesvol nieuwe afvalwatertank
M.I.P. Tanks & Siloís heeft voor ťťn van hun partners weer een tank mogen leveren voor verwerking en opslag van afvalwater. Deze keer ging het om een tank van ō4000, met een inhoud van ruim 170m≥. Composiet heeft van zichzelf al hoge thermische isolerende eigenschappen, waardoor de tanks beter bestand zijn tegen temperatuurschommelingen van buitenaf. Doordat de tank ook nog eens volledig geÔsoleerd is uitgevoerd door middel van drukvaste isolatieplaten (afgeschermd door composieten buitenschil), blijft het product voor een langere duur op een constante temperatuur. Bent u nieuwsgierig wat M.I.P. voor u kan betekenen met betrekking tot opslag in tanks en siloís, neemt u dan contact op met ons.
11-12-2018  |  2064x  |  Kort nieuws  | 
De eerste producten vertrekken vanuit M.I.P. Megasolutions
De eerste producten vertrekken vanuit M.I.P. Megasolutions
Ongeveer 1 jaar geleden opende de nieuwe fabriek in Moerdijk zijn deuren en zijn we gestart met de inrichting en opbouw van machines. Nu bijna een jaar later draait onze nieuwe fabriek op volle toeren en hebben de eerste producten hun weg naar een tevreden klant gevonden. Afgelopen week vertrok vanuit M.I.P. Megasolutions zo ook een tank met een diameter van 6 meter en een inhoud van 300 m≥ voor de opslag van afvalwater naar zijn eindbestemming in de Antwerpse haven. Klanten zien ook bij grotere diameters en volumes steeds meer de voordelen in van composiet.
11-09-2018  |  3080x  |  Kort nieuws  | 
M.I.P. gaat volop voor ĎFactory of the futureí
M.I.P. gaat volop voor ĎFactory of the futureí
M.I.P., producent van composieten tanks en siloís uit Rijkevorsel, sprak bij de start van het nieuwe jaar de ambitie uit om te transformeren tot een ĎFactory of the Futureí. Zo wil het bedrijf niet alleen de eigen groei blijven verzekeren voor de toekomst. De medewerkers van M.I.P. mikken ook op de begeerde ĎFactory of the Futureí award van Made Different om aantoonbaar future-proof te zijn, Hoe dat gebeurde, lees je hieronderÖ Volgens Maikel Elst, C.E.O. bij M.I.P. begint alles met een visie. Vanuit een toekomstgericht doel wil hij M.I.P. laten groeien tot een bedrijf dat bestaansrecht heeft op langere termijn, duurzame winst maakt, een voorsprong kan nemen op de concurrentie, medewerkers een stabiele basis geeft en de eigen waarde vergroot zodat er ruimte is voor nieuwe investeringen. Nieuwe koers Focus komt er niet zomaar. In 2006 ging het goed fout bij toenmalig silofabrikant Mertens, nu M.I.P. Statische elektriciteit veroorzaakte een felle brand die
16-05-2018  |  3590x  |  Kort nieuws  | 
Start M.I.P. Mega Solutions in Moerdijk M.I.P. start nieuwe fabriek voor composieten tanks en siloís met grote diameter
Start M.I.P. Mega Solutions in Moerdijk
M.I.P. start nieuwe fabriek voor composieten tanks en siloís met grote diameter IndustriŽle klanten van M.I.P. vragen steeds vaker om siloís en tanks met een grotere diameter. Om aan deze stijgende vraag te kunnen beantwoorden, opent M.I.P. een nieuwe fabriek in Moerdijk voor de productie van composieten tanks en siloís met een diameter tot 9 meter. De fabriek zal vanaf 2018 tanks en siloís tot een diameter van 15 meter en een hoogte van 20 meter kunnen produceren. Groeiende interesse in composiet Traditioneel worden tanks en siloís geproduceerd in staal. Dit is echter niet voor alle toepassingen geschikt, want agressieve vloeistoffen veroorzaken roestvorming en snelle veroudering van de tank. Vochtgevoelige droge stoffen hebben last van condensatie doordat staal een uitstekende geleider is van warmte en koude. Composiet Ė een mengsel van polyester hars, versterkt met glasvezel Ė blijkt zeer resistent tegen chemicaliŽn zoals zuren, logen en chlorides. Daarnaast is composiet isolerend, waardoor er minder sprake is van condensatie. Diverse
08-07-2017  |  5820x  |  Kort nieuws  | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren