Nederlands
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
05-09-2019  |  3246x
Deel dit bericht

Configurator voor procesklepbesturingen

Dit maakt het engineeringsproces sneller, betrouwbaarder en simpeler

Een catalogus vol verschillende afsluitercombinaties geeft engineers niet altijd het zekere gevoel dat zij hieruit de juiste keuze maken. De vele varianten en eigenschappen die samenhangen met de toepassing in uiteenlopende situaties in de procestechniek zijn hieraan debet. Om deze reden ontwikkelde Festo een nieuwe configurator waarmee de ontwerper op een logische manier door het keuzeproces wordt geleid.

Van handmatig bestuurde tot volledig geautomatiseerde kleppen - de nieuwe configurator maakt het selecteren van de juiste oplossing heel gemakkelijk. Dit maakt het engineeringsproces sneller, betrouwbaarder en simpeler.

Van levertijden tot CAD-data

Daarnaast biedt de configurator per afsluiterconfiguratie toegang tot informatie als prijzen en levertijden maar ook de bijbehorende technische databladen en CAD bestanden (2D en 3D). Deze bestanden zijn naar wens te downloaden en op te nemen in de eigen technische tekeningen en dossiers. Bovendien zijn van alle varianten de relevante certificaten beschikbaar; zeker in het kader van veiligheid in de procestechnologie een belangrijk element.

Wanneer tot slot de definitieve keuze is gemaakt, is de betreffende afsluiter of afsluitercombinatie direct via de Festo online shop te bestellen. Daarbij bestaat altijd de mogelijkheid om Festo specialisten nog even te laten meekijken om de keuze te bevestigen of eventueel te verbeteren. Indien het om meer en verschillende afsluiters gaat, is bovendien een complete stuklijst te downloaden.

Stel de parameters in & krijg direct suggesties voor passende combinaties:

We zien u graag op de Festo stand tijdens Pumps & Valves.
Stand H107

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde beurs

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren