Nederlands
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
19-03-2019  |  3566x
Deel dit bericht

Druck Pressure Sensors, Probes, Transmitters, Calibrators

Druck is terug

Na uitgebreide feedback van onze klanten te hebben ontvangen kunnen we met trots aankondigen dat we met onmiddellijke ingang ons bedrijf zullen promoten met behulp van het gerenommeerde merk "Druck". Druck wordt ons commercieel merk waarmee we de markt op gaan en ons moederbedrijf Baker Hughes (een GE-bedrijf), zal als eigenaar ons blijven ondersteunen.

Druck startte in 1972 als een klein bedrijf in Leicester, Verenigd Koninkrijk en is nu uitgegroeid tot een wereldleider in de productie van hoogwaardige en uiterst nauwkeurige piŽzo-resistieve druksensoren en test- en kalibratie-instrumenten. Door onze expertise in siliciumverwerking hebben we onze trench geŽtste resonantiesensor (TERPS) technologie ontwikkeld die een ongekende nauwkeurigheid (0.01% volle schaal) en stabiliteit levert (0.01%/jaar).

We bedienen een breed scala van lucht- en ruimtevaart-, subsea-, test- en kalibratie- en industriŽle toepassingen bij klanten in meer dan 70 landen. Het feit dat we onbewerkt silicium verwerken tot het eindproduct, maakt ons uniek onder druksensor fabrikanten.
In de afgelopen 47 jaar hebben we expertise van wereldklasse ontwikkeld voor het produceren van krachtige, uiterst stabiele, snel reagerende en hoogwaardige druksensoren en test- en kalibratie-instrumenten. Onze drukoplossingen worden geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en China. Elke faciliteit is ISO9001-geaccrediteerd en AS9100 voor onze lucht- en ruimtevaartactiviteiten en werkt onder de strenge kwaliteitscontroleprocedures van GE.

We blijven investeren in geavanceerde productietechnieken en -processen die ons in de voorhoede van productkwaliteit en efficiŽntie houden. Wij zijn leidende innovators op het gebied van drukmeting en kalibratie. Onze klantgerichte benadering van productontwikkeling zorgt ervoor dat wij uw leven eenvoudiger en productiever te maken.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren