NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
06-03-2014  |  8577x
Deel dit bericht

Stromingsleer in de praktijk.

Vele boeken heb ik verzameld over stromingsleer. Tweedehandsboeken die aangeboden worden via internet. Gezien de staat van de pagina’s lijkt het erop dat maar een zeer beperkt gedeelte van deze boeken ooit gelezen is. Wordt de stromingsleer te theoretisch benaderd, waardoor het niet tot de verbeelding spreekt?

Aan mij de taak om de stromingsleer tot leven te brengen en dat leverde een stroom aan activiteiten op, zoals het ontwikkelen van een cursus die praktijkgericht is. Er kwamen demonstratiemodellen, foto’s en videobeelden. Hierdoor wordt de stromingsleer zichtbaar en herkenbaar gemaakt. Ik ontwierp een visualisatietafel met doorzichtige leidingen en appendages waarmee veel knelpunten gevisualiseerd kunnen worden en liet deze tafel speciaal voor Oveducon fabriceren. Door de fenomenen Vortex, Luchtinslag, Cavitatie en Sifon zowel auditief als visueel te beleven, gaat het ook voor iedereen leven! Er kwam een cursusboek om ook na de cursus nog “in the flow” te blijven. Doordat technische wensen en praktijksituaties van cursisten in de cursus geanalyseerd en verwerkt worden, is stromingsleer herkenbaar en direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Deze cursus die bestemd is voor onder andere mensen die in de pomptechniek werkzaam zijn, kan gevolgd worden bij Oveducon waar de ervaren leraren ervoor zorgen dat iedereen met nog meer enthousiasme de werkvloer opgaat, bruisend zoals stromingsleer kan zijn.

In het vakblad Fluids Processing heeft een artikel gestaan over een cursus Stromingsleer dat geschreven is door Christien Nuboer. Informeer vrijblijvend bij Jos Overschie wat Oveducon op het gebied van stromingsleer voor u kan betekenen.

Bedrijfsinformatie

Gerelateerd event

Gerelateerde expertises

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren