Nederlands
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
12-12-2013  |  7546x
Deel dit bericht

Nieuwe Keofitt sampling-bags passen op verschillende monsternamekranen

Nieuwe generatie sample-bags

Keofitt, marktleider op het gebied van steriele monsternamekranen, heeft 3 jaar geleden een speciale serie sample-bags gentroduceerd. Recent is hier een nieuwe generatie bags van polyethyleen materiaal aan toegevoegd.
Steriele en aseptische sampling bags

De nieuwe monsternamezakken zijn leverbaar als steriele en aseptische bag. Ze passen uiteraard op de keofitt-monsternamekranen, maar zijn ook leverbaar met Mini-TC, waardoor ze ook op andere afsluiters of aansluitingen te monteren zijn.

Single-use monsternamezakken

In de voedingsmiddelen- en life science-industrie loopt men regelmatig tegen problemen aan bij het nemen van steriele of aseptische productmonsters uit een proces of tank. Vanuit de markt ontstond hierdoor de vraag naar (single-use) monsternamezakken die steriel op de Keofitt-kraan gemonteerd kunnen worden. Als antwoord hierop heeft Keofitt samen met een Amerikaanse fabrikant van single-use producten de bags ontwikkeld.

Eisen farma- en foodindustrie

De nieuwste serie monsternamezakken van Keofitt voldoet aan alle eisen van de voedings- en life science-industrie (o.a. aan USP- class VI). Ze zijn zowel leverbaar in steriele als in aseptische uitvoering en in inhoudsvolumes van 50 ml t/m 2000 ml.
De combinatie van de Keofitt monsternamekraan en de sampling bag geeft betrouwbare en representatieve monsters van het proces of systeem.

Bedrijfsinformatie

Hitma groep B.V.
Hitma groep B.V.
Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen in elk bedrijf anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Ook wanneer je al een offerte hebt aangevraagd bij een andere leverancier en twijfelt over het advies of de prijs, kun je bij ons terecht voor een second opinion. Wij geloven we in `zaken doen met mensen, niet met bedrijven`. Daarmee bedoelen we dat onze klanten snel, intensief en persoonlijk contact krijgen met de juiste specialist. Wij geven niet klakkeloos antwoord op je vraag, maar bieden de technische oplossing die je daadwerkelijk nodig hebt. Sinds 1926 leveren wij componenten, systemen en service aan bedrijven binnen de (petro)chemische en farmaceutische industrie, de olie-, gas- en energiesector, ingenieursbureaus, ziekenhuizen, de voedingsmiddelenindustrie, machinebouwers, installatiebedrijven en de zware industrie. Voor onze kernactiviteiten werken we nauw samen met gerenommeerde fabrikanten van hoogwaardige technische producten. Onze specialisten vormen de brug tussen technologie en de klantapplicatie. De HITMA-organisatie is gespecialiseerd in diverse vakgebieden, waaronder: - Drukbeveiliging (breekplaten, veerveiligheden) - Filtratie - Instrumentatie, meten en regelen - Single-use technologie - Monstername - Gas- en vlamdetectie - Slangen - Gebouwautomatisering - Service, trainingen, laboratoriumonderzoek
Laatst bijgewerkt: 06-08-2020
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren