FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kennisbijdrage
08-03-2016  |  11395x
Deel dit bericht
Verschillende configuraties voor model 9695

Concentraties meten met niet intrusieve meetapparatuur

Is het in uw proces belangrijk de concentratie van een vloeistof of slurry te meten? En voldoen intrusieve roestvrijstalen sensoren niet aan de gewenste chemische bestendigheid voor uw toepassing? In dat geval is het model 9595 meetsensor van Rhosonics de perfecte oplossing. Ons model 9595 wordt vooral gebruikt in toepassingen waarbij concentraties van pekel, bijtende slurries en andere chemische stoffen moeten worden gemeten.

Traditionele systemen bepalen verschillende concentraties in binaire vloeistoffen door de geluidssnelheid en de temperatuur te meten. Daarbij heeft men in veel gevallen een intrusieve sensor nodig die gebruik maakt van reflectoren, of moet men zelfs twee sensoren gebruiken.

Met het model 9695 meetsensor van Rhosonics is slechts één ultrasone sensor nodig, wat resulteert in een lagere aanschafprijs. De ultrasone sensor meet zowel de impedantie als de temperatuur van de slurry of vloeistof en berekent daarmee de concentratie. Rhosonics heeft dit product ontwikkeld met PEEK sensormateriaal. Hierdoor is het model 9695 zeer corrosie- en slijtvast. Dankzij het PEEK materiaal heeft het product een langere levensduur en is het breed toepasbaar in veel industrieën. Daarnaast is een PT100 ook niet meer noodzakelijk, omdat de temperatuur gemeten wordt door middel van ultrasone technologie.

Bezoek onze website en neem gerust contact op met Rhosonics voor meer informatie over ultrasone meetapparatuur.
 

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde expertises

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel