UK
NL
 Leveranciers-login
Home
STAY INFORMED
Subscribe to our monthly newsletter.
Your email address will never be disclosed to any third party.
Read our privacy notice.
Job vacancy
20-07-2020  |  562x
Share this item
Stoomtechniek

Scharff Techniek BV zoekt servicemonteur

opleiding/BBL mogelijk

Zoek je een afwisselende baan als (leerling) service en onderhoud monteur in de bijzondere wereld van stoomtechniek? Je komt bij bekende bedrijven achter de schermen; van brouwerijen en voedselproducenten tot ziekenhuizen. Je bent daar vanwege de specifieke markt van stoominstallaties een welkome bezoeker, zeker geen nummer. Inmiddels is Scharff Techniek leverancier van vijfhonderd installaties en hebben we meer dan 100 installaties in onderhoud.

Wie zoeken we?

Iemand die graag sleutelt, interesse heeft in techniek en klantvriendelijk is. Of je nu al jaren ervaring hebt met meet- en regeltechniek of begint aan een BBL traject, je kunt bij Scharff Techniek aan de slag. Wij zijn namelijk een erkend leerbedrijf. Zet jouw technische vaardigheden in en ontwikkel je in de stoomtechniek. Op basis van je bestaande kennis en interesse van meet- en regeltechniek kun je namelijk echt groeien in ons bedrijf. Stoomtechniek kun je bij ons leren in de praktijk en door scholing bij onze leveranciers.

Wat ga je doen?

Als servicemonteur stoomtechniek monteer je industrile stoomketel installaties. Je verhelpt storingen en verricht onderhoudswerkzaamheden aan verschillende soorten stoomketels en bijbehorend materiaal. Afhankelijk van jouw ervaringsniveau wordt je hierin begeleid of voer je deze werkzaamheden zelfstandig uit.

Wat bieden we?

Een unieke (fulltime) baan waarbij je bij veel verschillende bedrijven achter de schermen komt met een op maat gemaakt opleidingstraject gebaseerd op jouw huidige kennis en ervaring. Als erkend leerbedrijf is een BBL traject ook mogelijk. We bieden je de mogelijkheid tot leren in de praktijk en het opdoen van aanvullende kennis bij onze leveranciers op de productielocatie.

Wat bieden we nog meer:

- Een goed salaris (BBL is in de nieuwe cao aangepast, vraag gerust even na)
- Vakantiegeld, pensioen en vakantiedagen naar branche cao
- Ontwikkelmogelijkheden in opleiding en salariring
- Bedrijfskleding, serviceauto en benodigde PBMs
- Uitstekende secundaire voorwaarden zoals 13e maand
- 4 daagse werkweek bespreekbaar

Ben jij klaar voor een (fulltime) baan in de stoomtechniek met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie, of solliciteer direct en stuur je cv en een motivatie naar ons info-emailadres

Scharff Techniek BV zoekt servicemonteur

Scharff Techniek BV zoekt servicemonteur

Date Posted: 2020-07-20

Company information

Related content

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER
Newsletter archive
Follow us
Linked
MAGAZINE
Subscriptions
Service and contact
ContactDisclaimerPrivacyAdvertising