Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Expertises

Voeg uw bijdrage toe
RVS tanks
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Staalduinen Logistics sterk in transport en opslag van vloeistoffen Rvs tanks staan voor kwaliteit en gemak
Staalduinen Logistics sterk in transport en opslag van vloeistoffen
Rvs tanks staan voor kwaliteit en gemak Sinds 1919 vervoert de familie Van Staalduinen in Maasdijk allerhande goederen. Derde generatie Jan van Staalduinen staat sinds 1985 aan het roer en heeft zich toegelegd op het vervoer en de opslag van vloeistoffen. Daarvoor hanteert hij een specifieke strategie. Vandaar dat er sinds een paar maanden voor gekozen is de reeds bestaande opslagcapaciteit uit te breiden met twintig spiksplinternieuwe rvs tanks. Deze tanks staan, geheel overdekt, in een nieuw onderkomen dat in het verlengde van de historisch gelegen locatie ligt. Er is in totaal ruimte gereserveerd voor zestig tanks. Heden ten dage houdt Staalduinen Logistics zich bezig met op- en overslag van vloeistoffen. Naast ompakken en opslag neemt het bedrijf klanten alle rompslomp om het proces heen uit handen. Zoals orderacceptatie en -verwerking, ritplanning en laadadviezen, voorraadbeheer en administratieve verwerking en bestel- en leveradviezen. Het wagenpark van Staalduinen bestaat uit 55 trucks en honderd tankopleggers. Doordat thuisbasis Maasdijk continu in contact staat met deze vloot, worden laad- en losgegevens direct ingevoerd en real-time beschikbaar gesteld via een portal aan de klanten. Het werkgebied beslaat naast de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Het bedrijf telt momenteel zo’n tachtig medewerkers waarvan meer dan de helft chauffeur is.
Fluids Processing 2016-1, p.32
Tankbouwer GPI groeit en wil blijven groeien In 14 jaar de Top-5 bereikt
Tankbouwer GPI groeit en wil blijven groeien
In 14 jaar de Top-5 bereikt Fons Geurts (1962) is directeur van GPI in Lopik, producent van roestvast stalen tanks. Dit bedrijf startte in 1993 en beschikt na de recente uitbreiding met een productiehal van 1200 m2 tegenwoordig over 10.000 m2 vloeroppervlak.
Fluids Processing 2007-6, p.24
Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

CONSENSYS – Ucon Nederland – Buro Noordhof Frank Berg industrial suppliesGpi Tanks & Process Equipment
JME Technische Handelsonderneming BVJongerius B.V. Kuipers Woudsend BV
van der Heijden Milieu- en Installatietechniek
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe

Kort nieuws

Heeft u een kort bericht voor deze pagina?  Voeg toe

Productnieuws

RVS Mengtank met roerwerk in AISI316 Voor Levensmiddelen en Chemie
RVS Mengtank met roerwerk in AISI316
Voor Levensmiddelen en Chemie RVS mengtanks voor Industrie en levensmiddelen in AISI 316 Deze INOX mengtanks zijn geschikt voor voor diverse toepassingen. Voor het oplossen en inmengen van poeders, kleurstoffen en additieven tot het homogeen gemengd houden van uw product of suspensie. Frank Berg industrial supplies levert hoge kwaliteit RVS tanks voorzien van een bijpassend roerwerk en uitvoerbaar met diverse opties als: - Wielen - Heftruckmodule - Ingelaste literschaalaanduiding - Kijkglas / Peilglas in de tankwand - Kogelkraan of Vlinderklep etc Bij onze serie MXT-FOOD tanks zijn de lasnaden geslepen tot gladheid < Ra 0,8 Al deze RVS tanks worden vervaardigd uit AISI 316 Leverbaar in 50L, 100L, 200L, 300L, 500L en 1000L Frank Berg industrial supplies
30-10-2018  |  7955x  |  Productnieuws  | 
21500 liter rvs tank met dubbele wand te koop bij Surplus Select
21500 liter rvs tank met dubbele wand
te koop bij Surplus Select Rvs tank met een inhoud van 21500 liter, binnentank van rvs 304 met normaal stalen dubbele wand (voor lekdetectie), roerwerk in de tank met 2x 3-bladspropeller, 3” vulpijp met afsluiter buiten langs de tank, 2” uitloop onderaan de zijkant, de tank staat op 6 stalen poten, totale hoogte 4655 mm, diameter 2915 mm, direct beschikbaar Productnummer: 3.8A2811 Het gehele aanbod van rvs tanks, pompen en machines voor de procesindustrie vindt u op onze website. Surplus Select is partner voor de proces-/bulkindustrie in MVO/hergebruik.
12-08-2015  |  9615x  |  Productnieuws  | 
15.000 liter rvs 316L opslagtank te koop bij Surplus Select
15.000 liter rvs 316L opslagtank
te koop bij Surplus Select 1x Rvs tank, rvs 316L, 15450 liter, bovenop de tank een 600 mm mangat, een DN80 geflenste aansluiting, een G1” aansluiting met E+H druksensor en 2 hijsogen, bovenaan de cilinder een DN200 geflenste aansluiting, onderaan de cilinder een DN80 geflenste aansluiting, conische bodem met midden onder een DN80 geflenste uitloop, in de bodem een druksensor, de tank staat op 4 in hoogte verstelbare poten van rvs 304, totale hoogte 4724 mm, tankdiameter 2300 mm, documenten aanwezig (technische tekening, materiaallijst, onderdelenlijst, penetrant lasinspectie rapport, fabrikantverklaring, testrapport beitsen, AD 2000 Merkblatt DIN en ISO certificaat) Productnummer: 3.8A2809 Het gehele aanbod van rvs tanks, pompen en machines voor de procesindustrie vindt u op onze website. Surplus Select is partner voor de proces-/bulkindustrie in MVO/hergebruik.
29-06-2015  |  9981x  |  Productnieuws  | 
Laat meer zien (5)
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren