NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

Expertises

Voeg uw bijdrage toe
Elektrische klepbediening
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

Bernard Controls Benelux NVBijl & de Jong BV
ERIKS bvSapuflex International BV
Startflow B.V.Vapo Techniek BV
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe

Kort nieuws

Heeft u een kort bericht voor deze pagina?  Voeg toe

Productnieuws

Elektrische actuator in ATEX uitvoering voor procesindustrie
Elektrische actuator in ATEX uitvoering voor procesindustrie
De lineaire elektrische actuators van Exlar zijn gebaseerd op een servomotor met ge´ntegreerde rollerscrew spindel. Zij zijn uitermate geschikt voor verstelbewegingen zoals klepverstellingen, dempers en gasturbines in de procesindustrie. Ten opzichte van andere actuators werken ze nauwkeurig, proportioneel, snel, betrouwbaar en hebben vooral weinig onderhoud. Er is een serie leverbaar met ge´ntegreerde besturing die direct aangetuurd kan worden via een bussysteem of een analoge aansturing (4-20mA). De explosieveilige EL120 actuator voldoet aan ATEX, Ex d II B_H2 T4 Gb IP66S, type 4 en is verkrijgbaar met een slag van 100 tot 450 mm, krachten van 2,5 tot 13 kN en snelheden tot 950 mm/s. Optioneel is de EL120 leverbaar met een rem en met een handwiel. Exlar servo-elektromechanische acuators bieden een schone, snelle, eenvoudige en kosteneffectieve vervanging voor hydraulische aandrijvingen en een alternatief met een langere levensduur voor pneumatische aandrijvingen.
04-08-2016  |  5219x  |  Productnieuws  |   | 
Exlar elektromechanische TRITEX II actuator, piekkracht tot 32,8 kN. Geschikt voor verstelling en positionering van klepregelingen.
Exlar elektromechanische TRITEX II actuator, piekkracht tot 32,8 kN.
Geschikt voor verstelling en positionering van klepregelingen. De nieuwe Tritex II actuator van Exlar is geschikt voor verstelling en positionering van klepregelingen. De Tritex II heeft een compacte behuizing (IP54 of IP65) met een complete oplossing opgebouwd uit een elektrische servoactuator met digitale positioneerbesturing en een servomotor en ge´ntegreerde rollerscrew overbrenging. Externe servoregelaar en feedbackbekabeling is niet nodig. Leverbaar in bouwgrootten (90 en 115 mm frame) met een piekkracht tot 32,8 kN. De slaglengte varieert van 75 tot 610 mm. De maximale snelheid is 950 mm/s bij een spoed van 19,05 mm (0,75`). De actuator kan direct op het net aangesloten worden (100 - 240 Vac). Via een RS485 (Modbus) protocol en de meegeleverde software is de positioneerbesturing te programmeren en te monitoren. De Tritex II actuator heeft een omvangrijke I/O capaciteit: 8 digitale ingangen, 4 digitale uitgangen plus een analoge ingang en uitgang. Optioneel kan een kaart toegevoegd worden met een analoog ge´soleerde
10-08-2009  |  5891x  |  Productnieuws  | 
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren