Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Expertises

Voeg uw bijdrage toe
Doseerkleppen
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

ASCO Controls BVBronkhorst Nederland BV
Denis de Ploeg BVJongerius B.V.
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe

Kort nieuws

Heeft u een kort bericht voor deze pagina?  Voeg toe

Productnieuws

KS2, de volgende generatie kogelsectorklep
KS2, de volgende generatie kogelsectorklep
Met de volgende generatie kogelsectorkleppen type KS2 is het ons gelukt om de toepassingslimieten van deze klepserie gevoelig uit te breiden, dit vooral met betrekking tot de bedrijfstemperaturen. De ontwerpwijzigingen aan de asafdichting en klepzitting maken het nu eveneens mogelijk om de afsluiter in te zetten bij temperaturen van -40°C tot 220°C wat betekent dat de klep nu eveneens voor stoomtoepassingen kan worden toegepast. Niet alleen de as-afdichting, die wordt geborgd door een borgring, maar ook de geschroefde houder- en steunring van het zitting gedeelte zorgen voor een beduidend eenvoudigere montage en demontage. Daarnaast wordt de serie KS2 uitgebreid met de nominale diameters DN 65 en DN 125 en met een verlengde as-verbinding.
06-10-2020  |  638x  |  Productnieuws  | 
Camozzi K8MDC electro-pneumatisch micro dispenser Precisie en betrouwbaarheid
Camozzi K8MDC electro-pneumatisch micro dispenser
Precisie en betrouwbaarheid De hedendaagse trend om prestaties en eigenschappen te concentreren in steeds compactere apparaten heeft geresulteerd in de vraag om steeds kleinere en meer precieze afgifte van vloeistoffen te bewerkstelligen. Het is van het grootste belang dat u in staat wordt gesteld om vloeistoffen in precies de juiste hoeveelheid en exact op de gewenste plek af te geven, en dat u hierbij kunt vertrouwen op constante precisie, ook bij hoge snelheden. Hiervoor heeft Camozzi de K8MDC micro dispenser ontworpen. De eigenschappen van de K8MDC garanderen een optimale controle over het op hoge snelheid afgeven van vloeistoffen met een lage tot middelhoge viscositeit, zoals o.a. water, smeermiddelen, vetten, medicijnen, oplosmiddelen, smaakstoffen, kleefstoffen, harsen en inkten. Het innovatieve ontwerp van de K8MDC micro dispenser is opgebouwd rond een electro-pneumatisch 2/2 NC ventiel, direct gekoppeld aan een actieve nozzle (verkrijgbaar met een doorlaat van 0.5, 1 en 1.8mm)
05-03-2015  |  9549x  |  Productnieuws  |   | 
RVS magneetventielen bij Olmia Voor corrosieve omstandigheden
RVS magneetventielen bij Olmia
Voor corrosieve omstandigheden Olmia heeft naast het uitgebreide pakket standaard messing magneetventielen, nu ook RVS magneetventielen. Uitgevoerd met een hoogwaardig membraan van Viton (FKM), voor bijvoorbeeld toepassingen in de dieseltoevoer aan noodstroomaggregaten. Ook voor agressieve waterbehandelingschemicaliën zijn deze RVS ventielen goed toepasbaar. Uitvoeringen beschikbaar in zowel direct werkend vanaf 0 bar als indirect werkend, optimaal geselecteerd voor elke toepassing. Aansluitmaten van G1/8” tot G 2”
05-02-2015  |  7636x  |  Productnieuws  | 
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren