Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Events

Plaats uw event
FHI Kennisdagen IndustriŽle Veiligheid Online
IndustriŽle Veiligheid online kennisdagen Deze dagen staan in het teken van veiligheid, fysieke veiligheid wel te verstaan. Waarbij we ons richten op twee werelden: de maakindustrie en de procesindustrie. Totaal verschillende industrieŽn maar vaak met hetzelfde uitgangspunt: het moet veilig. Niet alleen omdat de mens het kapitaal van uw bedrijf is, maar ook omdat de vervolgschade enorm kan zijn. Machine- en procesveiligheid Voor de procesindustrie speelt explosieveiligheid een belangrijke rol, waarbij in de maakindustrie de machineveiligheid voorop staat. Daarnaast speelt er op beide vlakken de mate van aansprakelijkheid en regelgeving. Al met al veel themaís die we in een week tijd in een opbouwend programma zullen behandelen. Neem uw verantwoordelijkheid en meld u aan voor deze online industriŽle veiligheidsweek.
21-04-2021 | Kennisdagen | 2 dagen | Online | Toegang: Gratis (na registratie)
Food Technology 2021 `s-Hertogenbosch
Hoe ziet het voedselsysteem van de toekomst eruit? Welke rol speelt technologie hierin? Zal kunstmatige intelligentie alle processen in de fabriek beheersen, om deze op basis van livedata aan te sturen en de allerbeste kwaliteit te garanderen? Kan men efficiŽnter produceren door onderhoud en uitval van voedselproducerende machines te voorspellen en zo voor te zijn? Welke alternatieven voor onze huidige etenswaren dragen bij aan voedselzekerheid? En hoe maken we de oorsprong van voedsel inzichtelijk voor de consument? Feit is dat in 2050 ruim 9 miljard mensen van voedsel moeten worden voorzien. Om dit te bereiken is het van belang dat ook de voedingsmiddelenindustrie efficiŽnter, effectiever, duurzamer of zelfs geheel anders gaat produceren. Food meets hightech tijdens Food Technology 2021 Op 16 en 17 juni organiseren Mikrocentrum en Vakblad EVMI (Alea Publishers), Food Technology 2021. Of het nu gaat om CO2-uitstoot, voedselveiligheid, ketentransparantie, gezonde voeding of clean label; de oplossingen worden geboden door nieuwe technologie en innovaties. Tijdens Food Technology 2021 komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050. Gedurende deze twee dagen ontdekt u een breed scala aan oplossingen binnen de volgende thema`s. Thema`s: * Fabriek van de toekomst * Duurzame en transparante keten * Food innovatie * Veilig voedsel * Food lab
16-06-2021 | Kennis- en netwerkevenement | 2 dagen | `s-Hertogenbosch | Toegang: Gratis (na registratie)
M+R Rotterdam Ahoy Rotterdam
Op 6 & 7 oktober 2021 krijgen aanbieders van procesinstrumentatie een eigen platform in Rotterdam Ahoy naast Solids en Pumps & Valves. Hier staan de laatste ontwikkelingen, technologieŽn en inzichten centraal voor de meet- , regel- en analyse instrumentatie en automatisering. Samen vormen deze gerichte vakbeurzen het grootste processingevenement van de Benelux.
06-10-2021 | Vakbeurs voor instrumentatie | 2 dagen | Ahoy Rotterdam | Toegang: Gratis (na registratie)
Pumps & Valves Ahoy Rotterdam
Op 6 & 7 oktober 2021 vindt in Rotterdam Ahoy de 6e editie plaats van Pumps & Valves. Levert u componenten of totaaloplossingen voor de bewerking en verwerking van industriŽle vloeistoffen en gassen? Dan biedt Pumps & Valves u een uniek platform om uw producten en diensten te presenteren. Pumps & Valves vindt gelijktijdig plaats met Solids, deze vakbeurs richt zich op de verwerking en bewerking van vaste stoffen. Deze twee beurzen vormen samen het grootste processing platform binnen de Benelux.
06-10-2021 | IndustriŽle Vakbeurs | 2 dagen | Ahoy Rotterdam | Toegang: Gratis (na registratie)
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren