Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
EVENT
23-03-2021 - 25-03-2021
Deel dit event
Soort: Vakbeurs
Duur: 3 dagen
Startdatum: 23-03-2021
Einddatum: 25-03-2021
Plaats: Gorinchem

Toegang: Gratis (na registratie)

Aqua Nederland

Vakbeurs

Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen gaan samen verder onder de titel Aqua Nederland op 23, 24 & 25 maart 2021 in Evenementenhal Gorinchem.

Op Aqua Nederland krijgen de vier watertypen Afvalwater, Drinkwater, Proceswater en Stedelijk Water & Rioolbeheer elk meer gezicht met gerichte kennissessies, demonstraties en netwerkmogelijkheden. Uiteraard staat veiligheid voorop deze editie volgens de Covid-19 maatregelen. Meer info treft u op de website.

Onder het motto ‘Samen werken aan water’ worden vraag en aanbod van watertechnologie, waterbeheerdiensten en kennisproducten op Aqua Nederland samengebracht voor de complete nationale waterketen. Een keten die steeds meer samenwerkt om de uitdagingen op het gebied van circulariteit, energietransitie, klimaatadaptatie en veilig water aan te gaan. Aqua Nederland vormt hierbij een belangrijk moment voor de branche om deze samenwerkingen verder te verkennen met elkaar.

Na online registratie is de beurs gratis te bezoeken. Ook geniet u van gratis catering volgens covid-19 maatregelen. Ga voor meer informatie naar
 

Gerelateerde events

Bedrijfsinformatie

Easyfairs NV
Easyfairs NV
Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs Evenementenhal is het bedienen van communities en ‘een beeld te geven van hun toekomst’ op niet te missen evenementen die aansluiten op hun behoeften. Easyfairs Evenementenhal organiseert meer dan 80 evenementen in Nederland. Het portfolio bestaat onder meer uit: Bakkersvak, Dutch Comic Con, Empack, Green Expo, Pumps & Valves, Transport & Logistics, Rundvee & Mechanisatie Vakdagen, Landbouwdagen Intensieve Veehouderij, HortiContact, Transport Compleet, Auto Prof, Bouw Compleet, De Groene Sector, Maritime Industry, Trendz, Aqua Nederland Vakbeurs en Infra Relatiedagen. Easyfairs Evenementenhal beheert 3 eventlocaties in Nederland: Hardenberg, Gorinchem en Venray. Alle locaties bieden uiteenlopende mogelijkheden voor zowel particulieren als de zakelijke markt voor beurzen en congressen, evenementen en concerten, vergaderingen en (bedrijfs)feesten. Iedere locatie beschikt over 30.000 tot 40.000 m2 expositieruimte, moderne restaurants en 4.000 parkeerplaatsen. Easyfairs Evenementenhal streeft ernaar om Nederlands meest dynamische, flexibele en doeltreffende speler te zijn in de evenementensector. Om dit doel te bereiken zet de organisatie de beste marketing- en technologietools in voor haar medewerkers en creëert het sterke merken. ‘Visit the future’ met Easyfairs Evenementenhal.
Laatst bijgewerkt: 05-04-2019

Deelnemers

AVK Industrial Nederland BVDanfoss Drives
Logisticon Water Treatment BVVEGA Nederland

Gerelateerde berichten

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren