Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
EVENT
28-04-2021 - 29-04-2021
Deel dit event
Soort: Vakbeurs
Duur: 2 dagen
Startdatum: 28-04-2021
Einddatum: 29-04-2021
Plaats: Antwerpen

Toegang: Gratis (na registratie)

Pumps&Valves Belgium

Vakbeurs

Pumps & Valves is het belangrijkste Belgische trefpunt voor pompen, kleppen en industriële processing van vloeistoffen en gassen.

Innovatie is key op Pumps & Valves. Baanbrekende technologieën en ontwikkelingen zetten de toon voor de toekomst en zijn er vooral op gericht om u te ondersteunen bij uw uitdagingen. Geen ééndagsvliegen, maar waardevolle innovaties. Die mag u verwachten tijdens de Innovation Tour, uw ticket naar morgen. Doe mee met de begeleide tour, volledig gratis.
 

Bedrijfsinformatie

Easyfairs NV
Easyfairs NV
Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs Evenementenhal is het bedienen van communities en ‘een beeld te geven van hun toekomst’ op niet te missen evenementen die aansluiten op hun behoeften. Easyfairs Evenementenhal organiseert meer dan 80 evenementen in Nederland. Het portfolio bestaat onder meer uit: Bakkersvak, Dutch Comic Con, Empack, Green Expo, Pumps & Valves, Transport & Logistics, Rundvee & Mechanisatie Vakdagen, Landbouwdagen Intensieve Veehouderij, HortiContact, Transport Compleet, Auto Prof, Bouw Compleet, De Groene Sector, Maritime Industry, Trendz, Aqua Nederland Vakbeurs en Infra Relatiedagen. Easyfairs Evenementenhal beheert 3 eventlocaties in Nederland: Hardenberg, Gorinchem en Venray. Alle locaties bieden uiteenlopende mogelijkheden voor zowel particulieren als de zakelijke markt voor beurzen en congressen, evenementen en concerten, vergaderingen en (bedrijfs)feesten. Iedere locatie beschikt over 30.000 tot 40.000 m2 expositieruimte, moderne restaurants en 4.000 parkeerplaatsen. Easyfairs Evenementenhal streeft ernaar om Nederlands meest dynamische, flexibele en doeltreffende speler te zijn in de evenementensector. Om dit doel te bereiken zet de organisatie de beste marketing- en technologietools in voor haar medewerkers en creëert het sterke merken. ‘Visit the future’ met Easyfairs Evenementenhal.
Laatst bijgewerkt: 05-04-2019

Deelnemers

ASCO Controls BVAZ Benelux Special Valves B.V.Bedu Pompen B.V.Blue Heat BVBray Controls Benelux B.V.
Börger BeneluxFlowmotion Pump SolutionsGorman-Rupp Europe B.V.Hethon Nederland BVKapp Nederland B.V.
NMF Techniek BVProfiltra B.V.Schubert & Salzer Benelux BV/SRLSpin Pompen BV

Gerelateerde berichten

Börger presenteert nieuwe generatie lobbenpomp Met de AN serie zet Börger een eerste stap met de innovatie van haar pompen
Börger presenteert nieuwe generatie lobbenpomp
Met de AN serie zet Börger een eerste stap met de innovatie van haar pompen •Lager energieverbruik door efficiëntieverbeteringen •Pulsatie arm, zelfs bij hoge drukken •Hoge bedrijfszekerheid •Breder scala as-afdichtingen Recent presenteerde Börger voor het eerst de nieuwe generatie van zijn BLUEline-lobbenpomp. De specialist in roterende verdringerpompen belooft een verbeterde werking en een hogere energie-efficiëntie. Bij Börger werken wij voortdurend aan verbeteringen van onze producten. Veel kleine innovaties zijn uitgegroeid tot de nieuwe generatie van onze Blue-line pomp, die samen een aanzienlijke verbetering vormen. Sommige technische en ontwerpaanpassingen komen van de huidige generatie van de ONIXline industriële procespomp. Nieuwe rotoren De nieuwe Dius-rotor is ontwikkeld met behulp van de nieuwste stroomsimulatieprogramma`s en talloze tests op de eigen testbank van het bedrijf. De tweevleugelige rotor heeft een breed afdichtingsvlak en een zeer gestroomlijnde afwikkeling. Om optimaal te kunnen profiteren van de nieuwe rotor,
16-06-2020  |  2079x  |  Productnieuws  | 
Magneetgedreven roestvaststalen AISI 316 pompen voor het verpompen van hete olie
Magneetgedreven roestvaststalen AISI 316 pompen
voor het verpompen van hete olie Er staat bij Bedu Pompen weer een mooie zending magneetgedreven roestvaststalen AISI 316 pompen klaar voor het verpompen van hete olie met een temperatuur van ca. 190°C. Deze pompen, met een zeer lage NPSH benodigd (< 0,5m), zuigen de vloeistof aan vanuit een gesloten reservoir met een onderdruk. Zie de video voor de werking van dergelijke pompen.
18-05-2020  |  1790x  |  Productnieuws  |   | 
Glijschijfkleppen van Schubert & Salzer Control Systems
Glijschijfkleppen van Schubert & Salzer Control Systems
Reeds meer dan 35 jaar ontwikkelt Schubert & Salzer Control Systems glijschijfkleppen. Dit zijn uiterst vooruitstrevende , handzame, lichte en zeer nauwkeurige afsluiters. Het glijschijfprincipe werkt op basis van een techniek die Leonardo Da Vinci reeds beschreef. Ook nu nog voldoet deze glijschijftechnologie aan de meest uitdagende, moderne en ecologische eisen die aan een regelafsluiter worden gesteld.
02-03-2020  |  3284x  |  Productbeschrijving  |   | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren