NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

EVENT
07-10-2020 - 08-10-2020
Deel dit event
Soort: Vakbeurs
Duur: 2 dagen
Startdatum: 07-10-2020
Einddatum: 08-10-2020
Plaats: Antwerpen

Toegang: Gratis (na registratie)

Pumps&Valves 2020

Vakbeurs

Pumps & Valves is het belangrijkste Belgische trefpunt voor pompen, kleppen en industriŽle processing van vloeistoffen en gassen.

Innovatie is key op Pumps & Valves. Baanbrekende technologieŽn en ontwikkelingen zetten de toon voor de toekomst en zijn er vooral op gericht om u te ondersteunen bij uw uitdagingen. Geen ťťndagsvliegen, maar waardevolle innovaties. Die mag u verwachten tijdens de Innovation Tour, uw ticket naar morgen. Doe mee met de begeleide tour, volledig gratis.
 

Bedrijfsinformatie

Easyfairs NV
Easyfairs NV
Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs Evenementenhal is het bedienen van communities en Ďeen beeld te geven van hun toekomstí op niet te missen evenementen die aansluiten op hun behoeften. Easyfairs Evenementenhal organiseert meer dan 80 evenementen in Nederland. Het portfolio bestaat onder meer uit: Bakkersvak, Dutch Comic Con, Empack, Green Expo, Pumps & Valves, Transport & Logistics, Rundvee & Mechanisatie Vakdagen, Landbouwdagen Intensieve Veehouderij, HortiContact, Transport Compleet, Auto Prof, Bouw Compleet, De Groene Sector, Maritime Industry, Trendz, Aqua Nederland Vakbeurs en Infra Relatiedagen. Easyfairs Evenementenhal beheert 3 eventlocaties in Nederland: Hardenberg, Gorinchem en Venray. Alle locaties bieden uiteenlopende mogelijkheden voor zowel particulieren als de zakelijke markt voor beurzen en congressen, evenementen en concerten, vergaderingen en (bedrijfs)feesten. Iedere locatie beschikt over 30.000 tot 40.000 m2 expositieruimte, moderne restaurants en 4.000 parkeerplaatsen. Easyfairs Evenementenhal streeft ernaar om Nederlands meest dynamische, flexibele en doeltreffende speler te zijn in de evenementensector. Om dit doel te bereiken zet de organisatie de beste marketing- en technologietools in voor haar medewerkers en creŽert het sterke merken. ĎVisit the futureí met Easyfairs Evenementenhal.
Laatst bijgewerkt: 05-04-2019

Deelnemers

ASCO Controls BVAZ Benelux Special Valves B.V.Bedu Pompen B.V.Blue Heat BVBray Controls Benelux B.V.
Gorman-Rupp Europe B.V.Hethon Nederland BVKapp Nederland B.V.NMF Techniek BVPacko Pumps (vh:†Packo Inox NV, branch Diksmuide)
Profiltra B.V.Schubert & Salzer Benelux BVBASpin Pompen BV

Gerelateerde berichten

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren