NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
EVENT
12-09-2019
Deel dit event
Soort: Workshop
Duur: Een middag
Datum: 12-09-2019
Plaats: Nuenen

Toegang: Gratis (na registratie)

Agile & Scrum workshop

Workshop

Wilt u zich als toeleverancier aan de procesindustrie efficiŽnt en resultaatgericht ontwikkelen? Agile & Scrum is een effectieve samenwerkingsmethode om op korte termijn goede en blijvende resultaten te boeken.

Maar hoe past u Agile & Scrum toe in de eigen organisatie? Na de succesvolle LEAN-workshop in mei organiseren we op donderdag 12 september a.s. een volgende workshop in samenwerking met Spartners. Als lid van Machevo nodigen we u graag uit om kosteloos aan deze Agile & Scrum workshop deel te nemen. Verzeker uzelf van een plek en meld u direct aan.

De kracht van Agile & Scrum

Met deze beproefde samenwerkingsmethode ontwikkelt een multidisciplinair team op een doeltreffende wijze een meer efficiŽnte en resultaatgerichte organisatie. Een betrokken zelfsturend team met de juiste kennis en taken stelt doelen op korte termijn en komen snel, eenvoudig en succesvol tot de kern. Een werkwijze die medewerkers enthousiasmeert en stimuleert grenzen te verleggen waarbij zij eigenaarschap gaan vertonen. Maar dat gaat natuurlijk niet vanzelf.

Praktische Workshop

DSC 0476 webTijdens de interactieve workshop Agile & Scrum op managementniveau ontmoet u managers met dezelfde uitdagingen, leert u in een notendop wat Agile & Scrum inhoudt en oefent u Agile in spelvorm. U ervaart hoe Agile op de vloer resultaat en werkplezier oplevert, om vervolgens de vertaling naar uw eigen praktijk te kunnen maken.

Interesse?

Wilt u uw organisatie nog efficiŽnter en meer resultaatgericht inrichten? Projecten snel en succesvol laten uitvoeren door een sterk multidisciplinair team? De kracht van Agile & Scrum leren in te zetten in uw organisatie? Meld u dan snel aan via onze website. Om 16.00 uur wordt u verwacht in de ontvangstruimte. Na het welkomstwoord gaat om 16.30 uur de Agile & Scrum workshop van start. Tussen 18.00 - 19.00 uur pauzeren we met soep en broodjes. Rond 20.30 uur eindigt de workshop en sluiten we af met een netwerkborrel.

Locatie
SpartnerS
Spegelt 6
5674 CD Nuenen
Telefoon: 040-3034400

Maakindustrie is het werkveld van SparnerS

De organisatieadviseurs van SpartnerS zijn naast hun specialismen bedrijfskundige generalisten, waardoor zij in de volle breedte mee kunnen denken bij de vraagstukken in uw onderneming en met reŽle, haalbare oplossingen komen.

De praktijk is de beste leerschool: deze adviseurs hebben advies ťn lijnmanagement ervaring opgedaan in uiteenlopende sectoren van de maakindustrie zoals machinebouw, mechatronica, verspaning, plaatbewerking, staalbouw, meubelindustrie, interieurbouw, procesindustrie, spuitgieten, oppervlaktebehandeling, installatietechniek en technisch onderhoud.

Wie het eerst komt, die het eerst maalt

Het aantal plaatsen voor deze excursie is maximaal 14 personen. Bij overschrijding van het deelnemersaantal zullen diegenen die zich het eerst hebben aangemeld voorrang krijgen. Meldt u dus snel aan.

Gratis, maar niet geheel vrijblijvend

Deelname is gratis, maar niet geheel vrijblijvend. Als u zich inschrijft, verwachten we dat u ook daadwerkelijk naar de training komt. Daarom gelden er bijzondere annuleringsvoorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden

U kunt uw inschrijving alleen schriftelijk annuleren. Annuleren van een gratis inschrijving kan kosteloos tot 48 uur voorafgaand aan het event. Meldt u zich binnen 48 uur voor aanvang af of vergeet u zich af te melden? Dan zijn we helaas genoodzaakt Ä 75,00 (excl.btw) aan catering- en organisatiekosten in rekening te brengen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren