Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
EVENT
06-10-2021 - 07-10-2021
Deel dit event
Soort: IndustriŽle Vakbeurs
Duur: 2 dagen
Startdatum: 06-10-2021
Einddatum: 07-10-2021
Plaats: Ahoy Rotterdam

Toegang: Gratis (na registratie)

Pumps & Valves

IndustriŽle Vakbeurs

Op 6 & 7 oktober 2021 vindt in Rotterdam Ahoy de 6e editie plaats van Pumps & Valves.
Levert u componenten of totaaloplossingen voor de bewerking en verwerking van industriŽle vloeistoffen en gassen? Dan biedt Pumps & Valves u een uniek platform om uw producten en diensten te presenteren.

Pumps & Valves vindt gelijktijdig plaats met Solids, deze vakbeurs richt zich op de verwerking en bewerking van vaste stoffen. Deze twee beurzen vormen samen het grootste processing platform binnen de Benelux.
 

Bedrijfsinformatie

Easyfairs NV
Easyfairs NV
Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs Evenementenhal is het bedienen van communities en Ďeen beeld te geven van hun toekomstí op niet te missen evenementen die aansluiten op hun behoeften. Easyfairs Evenementenhal organiseert meer dan 80 evenementen in Nederland. Het portfolio bestaat onder meer uit: Bakkersvak, Dutch Comic Con, Empack, Green Expo, Pumps & Valves, Transport & Logistics, Rundvee & Mechanisatie Vakdagen, Landbouwdagen Intensieve Veehouderij, HortiContact, Transport Compleet, Auto Prof, Bouw Compleet, De Groene Sector, Maritime Industry, Trendz, Aqua Nederland Vakbeurs en Infra Relatiedagen. Easyfairs Evenementenhal beheert 3 eventlocaties in Nederland: Hardenberg, Gorinchem en Venray. Alle locaties bieden uiteenlopende mogelijkheden voor zowel particulieren als de zakelijke markt voor beurzen en congressen, evenementen en concerten, vergaderingen en (bedrijfs)feesten. Iedere locatie beschikt over 30.000 tot 40.000 m2 expositieruimte, moderne restaurants en 4.000 parkeerplaatsen. Easyfairs Evenementenhal streeft ernaar om Nederlands meest dynamische, flexibele en doeltreffende speler te zijn in de evenementensector. Om dit doel te bereiken zet de organisatie de beste marketing- en technologietools in voor haar medewerkers en creŽert het sterke merken. ĎVisit the futureí met Easyfairs Evenementenhal.
Laatst bijgewerkt: 05-04-2019

Deelnemers

AVK Industrial Nederland BV
Netzsch pompen Nederland BV
Tubi Valves Nederland BV

Gerelateerde berichten

SPP plant op Solids Rotterdam
SPP plant op Solids Rotterdam
Nog maar een week tot Solids van start gaat. Op 2 & 3 oktober staat Rotterdam Ahoy volledig in het teken van de bewerking, verwerking en het transport van vaste stoffen en vloeistoffen. We staan hier o.a. met de SPP. De SPP is de oplossing voor de productie van emulsies en suspensies in veel toepassingsgebieden. De SPP wordt o.a. gebruikt voor het maken van cosmetische crŤmes en lotions, voor mayonaise of dressings in de voedingsindustrie, alsmede voor suspensies en emulsies in de chemische industrie. De SPP is een innovatieve en zeer geavanceerde, maar kosteneffectieve menginstallatie. Wij ontvangen u graag op onze stand F109 . Stuur ons een bericht voor uw persoonlijke toegangsticket of mail.
23-09-2019  |  3865x  |  Productnieuws  |   | 
Ecolab doseerpompen bij Bedu Pompen op Pumps & Valves Ahoy Rotterdam - stand L 108
Ecolab doseerpompen bij Bedu Pompen op Pumps & Valves
Ahoy Rotterdam - stand L 108 De Ecolab doseerpompen zijn te bewonderen op onze stand L-108 op Pumps & Valves in Ahoy. In het uitgebreide vloeistofpompen-assortiment van Bedu Pompen vindt u de Ecolab EcoPro/EcoAdd serie innovatieve doseerpompen met stappen- motortechnologie. Deze technologie biedt u een aantal voordelen, zoals: - Instelbare doseercapaciteit van 1:100 - Constante, nagenoeg pulsatievrije dosering - Variabele aanzuigtijd voor viskeuze producten of moeilijke aanzuigomstandigheden De EcoAdd is voorzien van een groot 3Ē touchscreen en heeft tal van mogelijkheden qua aansturing. Ook batchdosering en tijddosering behoren tot de standaard mogelijkheden. De modulaire structuur maakt een eenvoudige ombouw van de EcoPro naar de EcoAdd-versie mogelijk. De besturingseenheid kan ook eenvoudig 90į worden gedraaid. Dit vergemakkelijkt de inbouw in doseerkasten. EcoAdd maakt ook een gegevensuitwisseling mogelijk door communicatie via USB of optioneel Bluetooth. Bel ons voor uw
19-09-2019  |  4260x  |  Productbeschrijving  | 
Sero zelfaanzuigende zijkanaalwaaierpompen Zeer geschikt voor brandstoffen, oplosmiddelen of chemicaliŽn
Sero zelfaanzuigende zijkanaalwaaierpompen
Zeer geschikt voor brandstoffen, oplosmiddelen of chemicaliŽn Op zoek naar een goed zelfaanzuigende pomp voor bijv. brandstoffen, oplosmiddelen of chemicaliŽn? Bedu Pompen heeft een zeer uitgebreid assortiment zelfaanzuigende zijkanaalwaaierpompen van de Duitse producent Sero. Sero pompen zijn van hoge kwaliteit en snel leverbaar. Voor de vervangingsmarkt zijn er pompen leverbaar die qua maatvoering overeenkomen met andere veel voorkomende pompproducenten. Op 2 en 3 oktober a.s. is deze pomp te bewonderen op onze stand L-108 op Pumps & Valves in Ahoy Rotterdam. Neem contact met ons op voor uw gratis toegangsticket.
12-09-2019  |  4121x  |  Productnieuws  | 
IKA Process Nederland op Solids Rotterdam poeders mengen in een vloeistof
IKA Process Nederland op Solids Rotterdam
poeders mengen in een vloeistof Nog maar een paar weken tot Solids van start gaat. Op 2 & 3 oktober staat Rotterdam Ahoy volledig in het teken van de bewerking, verwerking en het transport van vaste stoffen en vloeistoffen. Wij ontvangen u graag op onze stand F109 . Stuur ons een bericht voor uw persoonlijke toegangsticket. Ook staan we hier met de CMX. De CMX 2000 inline mixer mengt poeders in vloeistoffen en mengt deze materialen betrouwbaar en consistent in een batchproces. Het multi-level design en unieke pomp en rotor/stator zorgen voor de verwerking van producten met hoge viscociteiten.
11-09-2019  |  4664x  |  Kort nieuws  |   | 
Habermann slijtvaste centrifugaal- en insteekpompen voor de chemische industrie
Habermann slijtvaste centrifugaal- en insteekpompen
voor de chemische industrie Voor de chemische industrie heeft Bedu Pompen een uitgebreide range slijtvaste centrifugaal- en insteekpompen. Deze Habermann pompenrange is onder te verdelen in pompen met een polyurethaan of rubber lining en pompen vervaardigd uit een slijtvaste metaallegering met een hardheid tot 650 HB. Afhankelijk van het te verpompen medium zijn er verschillende polyurethaan liningen leverbaar, die geschikt zijn voor vloeistoffen met een pH waarde van 0 tot 14 en een temperatuurrange van -30 tot + 130 graden. De metalen pompen zijn geschikt tot een temperatuur van 160 graden. De pompen zijn voorzien van een speciale asafdichting met een minimaal risico op lekkage. De pompen zijn leverbaar tot een capaciteit van 4600 m3/h en een opvoerhoogte tot 95 meter. Aansluitingen van DN 32 t/m DN 500. Op 2 en 3 oktober a.s. is deze pomp te bezichtigen op onze stand L-108 op Pumps & Valves beurs in Ahoy Rotterdam.
05-09-2019  |  4262x  |  Kort nieuws  | 
Nieuwe initiatieven tijdens Pumps & Valves 2019 Meerdere nieuwe initiatieven zoals de Instrumentation Area en het Bulk Packaging Pavilion
Nieuwe initiatieven tijdens Pumps & Valves 2019
Meerdere nieuwe initiatieven zoals de Instrumentation Area en het Bulk Packaging Pavilion Instrumentation Area Omdat Solids en Pumps & Valves ťťn geheel vormen, kunnen gebruikers terecht voor het gehele proces, maar wel duidelijk toegespitst op verwerking en transport van vaste stoffen en vloeistoffen. Met de toevoeging van de Instrumentation Area is het plaatje compleet. ďDit is de verbindende straat tussen Solids en Pumps & Valves waar exposanten staan met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van procesinstrumentatie. Bezoekers gaan altijd over deze straat wanneer ze van de ene naar de andere beurs willen gaan. Deze Ďslimmeí componenten zijn immers onmisbaar in een procesĒ, zegt Michiel SchrŲder namens beursorganisator Easyfairs. Bulk Packaging Pavilion Een nieuw initiatief op Solids is het Bulk Packaging Pavilion. Hier staan exposanten die gespecialiseerd zijn in het logistieke aspect binnen de bulksector. SchrŲder: ďDe meeste bulkgoederen vervolgen per slot van rekening hun weg als grondstof naar een eindproduct. Dat verheldert al meteen
01-08-2019  |  4358x  |  Kort nieuws  | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren