NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

EVENT
21-01-2020
Deel dit event
Soort: Training
Duur: 1 dag
Datum: 21-01-2020
Plaats: Waalwijk

Toegang: Betaald

Pompenkennis

Training

Bij het verpompen van vloeistoffen komen meerdere aspecten samen die soms haaks op elkaar staan. Bijvoorbeeld de initiŽle investeringskosten ten opzichte van de kosten die over de gehele levensduur van de pomp nog zullen volgen. Hierdoor kan de ďgoedkoopsteĒ pomp uiteindelijk een dure pomp blijken.

Een pomp is slechts een onderdeel van een compleet systeem en de installatie rondom de pomp heeft ook grote invloed op het kunnen maken van een optimale selectie. Daarnaast zijn de vloeistof eigenschappen en het gewenste hygiŽne niveau belangrijke factoren die bepalend zijn welk type pomp het beste aansluit op de toepassing.

In de training Pompen Kennis van de S.K.S. Academy gaan we dieper in op de factoren die bepalend zijn in het maken van een goede selectie.

Naast een deel theorie over verschillende pomp aspecten, werking van pompen en waar op te letten. Nemen onze engineers de deelnemers ook mee voor een hands-on training. Hier kunnen zij zelf ervaren hoe het is om een pomp te de -en monteren.

Inschrijven kan via onze website of neem contact met ons op.

* = indien u bent aangesloten bij het OOM heeft u een mogelijkheid om de kosten van deze training gedeeltelijk te declareren.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren