NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

EVENT
21-05-2019
Deel dit event
Soort: Seminar
Duur: Een middag
Datum: 21-05-2019
Plaats: Ulvenhout

Toegang: Gratis (na registratie)

Het hart van uw installatie

Seminar

Wegens het grote succes van vorig jaar, bundelen wij onze kennis voor de 2e keer.
Danfoss, Endress+Hauser en KSB nodigen u graag uit voor een seminar over procesoptimalisatie in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

In 2060 is de verwachting dat de Nederlandse bevolking naar ruim 18 miljoen zal stijgen. Meer mensen betekent meer eten en drinken. Om de productie te waarborgen is de beschikbaarheid van de installatie cruciaal, het hart moet blijven kloppen! EfficiŽntie & (voedsel)kwaliteit gaan hand in hand en met de techniek van vandaag is veel meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt. Bent u ervan overtuigd dat u al zo optimaal mogelijk produceert? Kom naar het seminar en krijg antwoord op deze vraag.

Programma:

12:00 - 12:45 Registratie en ontvangst met walking lunch

12:45 - 13:00 Welkomstwoord

13:00 - 13:30 De pomp als drijvende kracht in uw proces (Bert den Hollander - KSB Nederland)

13:30 - 14:00 Condition Based Monitoring (Kees Bolier - Danfoss Drives)

14:00 - 14:15 Pauze

14:15 - 14:45 De instrumentgegevens als bewaker van voedselkwaliteit en procestraceerbaarheid (Tomasso Della Vedova - Endress+Hauser)

14:45 - 15:15 Gastpresentatie: Het smaakt naar nootjes, maar dan met pootjes...

15:15 - 15:45 Proeverij

15:45 - 17:15 Drie parallelle break out sessies:

Grip Life Cycle Cost (Bert den Hollander - KSB Nederland)

Overal en altijd alles onder controle (Jaap Westeneng - Endress+Hauser)

Integrated Motion Controller; positioneren en synchroniseren (Kees Bolier - Danfoss)

17:15 - 18:00 Afsluitende borrel

U wilt dit toch niet missen?
Om u te registreren voor dit unieke event kunt u zich aanmelden via onderstaande aanmeldlink.
Deelname aan dit seminar is kosteloos. U ontvangt een bevestiging en routebeschrijving na aanmelding.
Een korte beschrijving van de inhoud van de presentaties vindt u rechtsboven in beeld.

Locaties:

14 mei 2019
MooiRivier Hotel en Congres
Oude Oever
7722 VE Dalfsen

21 mei 2019
Landgoed Ulvenhart
Heistraat 16
4858 RL Ulvenhout AC (Alphen Chaam)

Meer informatie via onderstaande link:
 

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde berichten

Danfoss zoekt Sales Engineer Industrie Gezocht: crewmember Danfoss Drives-team
Danfoss zoekt Sales Engineer Industrie
Gezocht: crewmember Danfoss Drives-team Word jij onze nieuwe collega Sales Engineer Industrie voor rayon Midden/West Nederland? Heb je technische en communicatieskills en ben je een teamplayer met individuele klasse aarzel dan niet. Join us. Functieomschrijving: Als Sales Engineer bij Danfoss Drives, werk je vanuit een homeoffice. Je hebt de vrijheid en verantwoordelijkheid om de functie op je eigen manier uit te voeren. Je volgt alle ontwikkelingen in de markt en zorgt ervoor dat jouw kennis op peil blijft. Na een inwerkperiode word je verantwoordelijk voor de volgende taken: ē Het opbouwen van uitstekende relaties met bestaande klanten in de industrie, met name OEM, partners en grotere eindgebruikers ē Het tijdig signaleren van projecten en het opvolgen van leads ē Het opzetten en uitvoeren van het verkoopplan voor jouw regio ē Deelname aan beurzen, seminars en workshops ē Je rapporteert direct aan de salesmanager Functie-eisen: ē Afgeronde elektro technische opleiding Kennis van elektrische
06-06-2019  |  8422x  |  Vacature  |   | 
Nationale Watertechnologie Week tijdens Aqua Vakbeurs Presentatie Energieneutrale afvalwaterzuiveringsinstallatie 21 maart
Nationale Watertechnologie Week tijdens Aqua Vakbeurs
Presentatie Energieneutrale afvalwaterzuiveringsinstallatie 21 maart Van 19 t/m 21 maart vindt de AQUA Nederland Vakbeurs plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. ENVAQUA verzorgt net als voorgaande edities, gezamenlijk met NWP en Water Alliance, seminars gedurende de Aqua Nederland Vakbeurs. Envaqua is de Nederlandse brancheorganisatie voor water- en milieutechnologiebedrijven en vertegenwoordigt 125 toonaangevende lidbedrijven die wereldwijd actief zijn. Ook in 2019 staat iedere beursdag in het teken van een thema.. Op dinsdag 19 maart Envaqua met: Is water nog wel zo veilig? Met presentaties van o.a. PWN en KWR. Op woensdag 20 maart Water Alliance met: Technologie van de toekomst vergt geen onderhoud. Met presentaties van o.a. LG Sonic, Semiotic Labs, Brabant Water en Acquaint. Op donderdag 21 maart NWP met als thema: De stad als zelfstandig ecosysteem. Met de groeiende steden en klimaatinvloeden stijgt zowel de vraag naar als de uitdaging van schoon en veilig drinkwater. Hier zijn oplossingen voor nodig. Met o.a.
12-02-2019  |  2284x  |  Kort nieuws  |   | 
Seminar over procesoptimalisatie in de F&B-industrie Samenwerking van Danfoss, Endress+Hauser en KSB
Seminar over procesoptimalisatie in de F&B-industrie
Samenwerking van Danfoss, Endress+Hauser en KSB Wegens het grote succes van vorig jaar, bundelen wij onze kennis voor de 2e keer. Danfoss, Endress+Hauser en KSB nodigen u graag uit voor een seminar over procesoptimalisatie in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. In 2060 is de verwachting dat de Nederlandse bevolking naar ruim 18 miljoen zal stijgen. Meer mensen betekent meer eten en drinken. Om de productie te waarborgen is de beschikbaarheid van de installatie cruciaal, het hart moet blijven kloppen! EfficiŽntie & (voedsel)kwaliteit gaan hand in hand en met de techniek van vandaag is veel meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt. Bent u ervan overtuigd dat u al zo optimaal mogelijk produceert? Kom naar het seminar en krijg antwoord op deze vraag.
12-02-2019  |  2797x  |  Kort nieuws  | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren