NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

EVENT
21-05-2019
Deel dit event
Soort: Seminar
Duur: Een middag
Datum: 21-05-2019
Plaats: Ulvenhout

Toegang: Gratis (na registratie)

Het hart van uw installatie

Seminar

Procesoptimalisatie in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie
Gebundelde expertise van KSB, Danfoss en Endress+Hauser

Wegens het grote succes van vorig jaar, bundelen Danfoss, Endress+Hauser en KSB hun kennis voor de 2e keer. Op 21 mei 2019 organiseren zij gezamenlijk het seminar “Het hart van uw installatie”. Het seminar wordt georganiseerd op Landgoed Ulvenhart in Ulvenhout (21 mei). Tijdens het seminar staat procesoptimalisatie in de F&B industrie centraal.

Voorspellen

Het onderwerp van Danfoss Drives is Condition Based Monitoring en gaat over het inzetten van de frequentieregelaar als sensor om op basis van feiten te voorspellen dat er in een installatie iets defect gaat.

Optimaliseren

Endress+Hauser vertelt hoe door gebruik te maken van de mogelijkheden van smartinstrumentatie het CIP/SIP-proces geoptimaliseerd kan worden. Tevens zal worden getoond hoe er meer informatie uit instrumentatie kan worden gehaald voor voedselkwaliteits- en traceerbaarheidsdoeleinden.

Besparen

Pompen spelen in de F&B industrie een prominente rol. KSB legt de nadruk op een optimale pompselectie voor een optimale beschikbaarheid en een laag energieverbruik. Ook het werkgebied van pompen, de motorkeuze en (preventief) onderhoud komen aan de orde.

Na afloop van de lezingen hebben bezoekers de gelegenheid om de expertise van de drie deelnemende bedrijven tijdens demonstraties te zien en te ervaren.

Het seminar ‘Het hart van uw installatie” is speciaal bedoeld voor iedereen die verantwoordelijk is voor of betrokken bij de processen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Deelname aan het evenement is gratis, inclusief lunch en netwerkborrel én een verrassende gastspreker met bijbehorende proeverij.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren