NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

EVENT
30-01-2020
Deel dit event
Soort: Cursus
Duur: 1 dag
Datum: 30-01-2020
Plaats: Gorinchem

Toegang: Betaald

Danfoss VLT Drives Training, Module 1

Cursus

Danfoss VLT Drives Training, Module 1
De door Danfoss georganiseerde VLT Drives Training is een introductie tot de VLT frequentieregelaars.

Het doel van deze training is u bekend te maken met de nieuwe generatie VLT frequentieregelaars. Na het volgen van deze training bent u in staat VLT frequentieregelaars op een correcte wijze te installeren en voor relatief eenvoudige toepassingen in te stellen.

Inhoud VLT Drives Training

De VLT Drives Training is er op gericht u bekend te maken met de VLT frequentieregelaars van Danfoss Drives. De training bestaat uit zowel een theoretisch als een hands-on gedeelte.

Tijdens het theorie gedeelt van de training wordt ingegaan op het parametreren en dimensioneren van een omvormer en worden de voor de elektrische aandrijvingen belangrijke EMC eisen toegelicht. Daarna wordt een groot gedeelte van de tijd besteed aan praktische hands-on oefeningen.

Het programma van VLT Drives Training ziet er als volgt uit :

Motoren en frequentieomvormers algemeen
Belangrijkste eigenschappen van de Danfoss VLT frequentieregelaars
- hardware
- regelprincipe
- elektrische installatie
Werking van de Danfoss VLT frequentieregelaars
- parameter structuur
- quick menu
- kopieer functie
- aansluitvoorbeelden en EMC aspecten
Praktische oefeningen
Fout zoeken en analyseren
Korte demonstratie Motion Control Tool MCT 10 software

Aanmelding

De kosten voor deelname aan de VLT Drives Training bedragen € 245,00 per persoon, excl. btw en incl. lunch, cursusmap en certificaat. De training duurt van 09:00 t/m ca. 16:00 uur.
Aan de training kunnen maximaal 10 personen deelnemen. De training wordt georganiseerd in ons Training Center in Gorinchem, maar kan ook bij u op locatie worden verzorgd.
 

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde berichten

Nieuwe trainingen Danfoss frequentieregelaars Vergroot uw kennis, bespaar kosten en voorkom stilstand met een Danfoss drives training
Nieuwe trainingen Danfoss frequentieregelaars
Vergroot uw kennis, bespaar kosten en voorkom stilstand met een Danfoss drives training De Danfoss Drives trainingsagenda voor de eerste helft van 2018 is bekend, met nieuwe VACON 100 en VACON Nxp trainingen! Met de Drives trainingen vergroot u uw kennis, komt u beter voorbereid bij uw klanten en bespaart u kosten en energie en voorkomt u stilstand van uw toepassing. Hier vindt u een overzicht van alle trainingen die in de eerste helft van 2018 in het Danfoss Drives Training Center in Gorinchem georganiseerd worden. Staat uw training er niet tussen of wenst u een training op uw eigen locatie neem dan contact met ons. Woensdag 7 februari 2018 : VLT Drives Training, Module 1 (FC 302) Donderdag 8 februari 2018 : VLT Programmeertraining, Module 2 (FC 302) Vrijdag 9 februari 2018 : VACON 100 Training, Module 1 (Nieuw!) Woensdag 21 februari 2018 : VACON Nxp training, Module 1 (Nieuw!) Donderdag 22 februari 2018 : VLT hvac drive Training, Module 1 (FC 102) Vrijdag 23 februari 2018 : VLT hvac drive Programmeertraining, Module 2 (FC 102) Woensdag
04-01-2018  |  5465x  |  Kort nieuws  | 
Nieuw productoverzicht Danfoss VLT en VACON Drives Danfoss en Vacon: Samen een sterker product portfolio
Nieuw productoverzicht Danfoss VLT en VACON Drives
Danfoss en Vacon: Samen een sterker product portfolio Gedreven door een gezamenlijke passie voor perfectie hebben Danfoss en Vacon de handen ineen geslagen om u samen nog beter van dienst te zijn. Samen zijn wij de grootste onafhankelijke leverancier van frequentieregelaars ter wereld. Ons doel is kwaliteit te leveren als totaaloplossing zodat u vandaag en morgen de vruchten plukt van uw toepassing. Wij leveren u altijd de juiste frequentieregelaar voor uw applicatie. U kunt het complete productoverzicht downloaden via onderstaande link. Tevens willen we u nog eens wijzen op de Danfoss VLT Drives Training. Deze door Danfoss georganiseerde training is een introductie tot de VLT frequentieregelaars.
07-09-2015  |  10917x  |  Kort nieuws  |   | 
Duurzaam stoken met nieuwe stadsverwarming Purmerend 50 Danfoss VLT frequentieregelaars controleren de snelheid van de pompen
Duurzaam stoken met nieuwe stadsverwarming Purmerend
50 Danfoss VLT frequentieregelaars controleren de snelheid van de pompen Sinds de zomer van 2014 ontvangen 80.000 mensen in Purmerend ofwel 75% van de inwoners verwarming en warm water van de BioWarmteCentrale Purmerend. Deze duurzame stadsverwarming gebruikt praktisch alleen houtsnippers, en voegt geen CO2 toe aan de atmosfeer. Alleen in uitzonderlijke situaties wordt er door de centrale aardgas gebruikt. Om het warme water hoe dan ook naar de gebruikers te verplaatsen vind je overal in de centrale en de twee hulpcentrales efficiënte frequentieregelaars terug van Danfoss. Deze regelaars dienen voor de aandrijving van pompen en ventilatoren. Cor Kamphuis, asset manager bij de BioWarmteCentrale, is verantwoordelijk voor het beheer van de technische installatie van de centrale. De officiële opening door koning Willem Alexander vond plaats in maart 2015. “Intussen zijn we met de 80.000 mensen in Purmerend die onze diensten gebruiken wel de grootste en meest duurzame warmteleverancier van Nederland. We sparen ruim 50.000 ton CO2 uit, even
03-09-2015  |  10485x  |  Kort nieuws  | 
Vier redenen om voor een Danfoss training te kiezen
Vier redenen om voor een Danfoss training te kiezen
Een Danfoss Drives training verdient zichzelf terug: 1.Minder kosten doordat u zelf storingen kunt oplossen 2.Minder productieverlies vanwege verminderde kans op stilstand 3.Verhoogde veiligheid doordat u geheel vertrouwd bent met de bediening van de frequentieregelaar 4.U bespaart op externe componenten doordat u gebruik maakt van functies die in de frequentieregelaar aanwezig zijn Wilt u zelf het antwoord geven op vragen als: •Met welke instelling kan ik nog meer energie besparen en heeft deze instelling ook bijwerkingen? •Bij welke storing mag de motor doordraaien en bij welke storing moet de motor echt stoppen, en waar stel ik dit in? •Wat is de echte oorzaak van deze storing? Volg dan een Danfoss training in Rotterdam of op uw eigen locatie.
02-06-2015  |  7219x  |  Kort nieuws  | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren