FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Nieuws (vervolg)

Plaats uw bericht
Flowrox Launches Filter Press & Ceramic Disc Filters
Flowrox Launches Filter Press & Ceramic Disc Filters

Dit bericht is alleen beschikbaar in het Engels
09-01-2019  |  113x  |  Kort nieuws  | 
Fluiconnecto verkrijgt SIR-certificaat 2019 Opnieuw certificering voor het assembleren, testen en certificeren van hogedrukapparatuur.
Fluiconnecto verkrijgt SIR-certificaat 2019
Opnieuw certificering voor het assembleren, testen en certificeren van hogedrukapparatuur. Fluiconnecto Benelux heeft opnieuw de certificering ”SIR-Erkenning hoge druk keurings- en Certificeringsinstantie” behaald voor het assembleren, testen en certificeren van hogedrukapparatuur. Met deze certificering is Fluiconnecto Benelux een goedgekeurde instantie om hogedrukapparatuur aan de industriële reinigingsbranche te leveren. De audit vond plaats door de Stichting Industriële Reiniging (SIR) op de hoofdlocatie van Fluiconnecto Benelux te Krimpen aan den IJssel. Door iedere slangassemblage voor waterstralen te testen en te certificeren, levert Fluiconnecto een veilig inzetbare slangassemblage, geassembleerd en getest door een SIR-gecertificeerde keurmeester. Kwaliteit en veilig werken staan hoog in het vaandel bij Fluiconnecto. Meer informatie over Fluiconnecto’s kwaliteitswaarborging vindt u op de webpagina Kwaliteitswaarborging .
08-01-2019  |  187x  |  Kort nieuws  | 
Scharff Techniek verhuurt compacte elektrische stoomketels  Tijdelijk stoom nodig?
Scharff Techniek verhuurt compacte elektrische stoomketels
Tijdelijk stoom nodig? De behoefte aan tijdelijke stoom voor toepassingen is ons bekend. Sommige bedrijven hebben stoom nodig voor een tijdelijke productie of capaciteitsverhoging. Om ook onze klanten in deze situaties van stoom te voorzien verhuurt Scharff Techniek compacte elektrische stoomketels. De huur van een stoomketel biedt eveneens uitkomst bij het testen van een nieuwe opstelling. Technische Informatie In batterij opstelling is maximaal 194 kgh stoom beschikbaar. De druk is instelbaar van 4 tot 6 bar. Overige drukken zijn bespreekbaar. Tot 6 bar zijn de elektrische stoomketels vrij van keur PED. Al met al dus zeer geschikt voor toepassingen waar tijdelijk stoom gewenst is. Totaal Pakket Om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken verzorgen wij het transport, de montage en de toebehoren. Meer weten? Neem contact met ons op.
07-01-2019  |  332x  |  Productnieuws  | 
Automatisch slib ontwateren bij nieuw fosfateerproces? Volautomatisch of toch conventioneel?
Automatisch slib ontwateren bij nieuw fosfateerproces?
Volautomatisch of toch conventioneel? Bij een autofabriek in het zuiden des lands ondergaan de producten in een fosfateerbehandeling om een hechtlaag aan te brengen, waarop vervolgens een jarenlang corrosie-werende en fraai ogende laklaag wordt aangebracht. Hiertoe worden complete carrosserieën ondergedompeld in een reusachtig fosfateerbad. Door het proces ontstaan het fosfateerbad vaste stoffen die continue verwijderd moeten worden. Aquachem, in Nederland vertegenwoordigd door ProFilco BV, heeft voor dit proces een nieuwe filterpers geleverd. Huidige situatie Uit het 180 m3 grote fosfateerbad wordt een continue vloeistofstroom onttrokken die over een lamella-separator wordt gevoerd. De deeltjes bezinken hierin en het grootste deel van de vloeistaf wordt weer aan het fosfateerbad toegevoerd. De eveneens continue onderstroom van de lamellaseparator voert het fosfaatslib af naar een buffertank waarin het slib verder bezinkt. Het ingedikte slib, ca. 1 m3 per uur, wordt vervolgens met een filterpers ontwaterd
07-01-2019  |  156x  |  Productbeschrijving  | 
Benoeming nieuwe medezaakvoerder Power Valves & Controls
Op 1 december 2018 werd in de algemene vergadering beslist mevr. Hilde Crick te benoemen tot medezaakvoerder van de BVBA Power Valves & Controls. Samen met collega-zaakvoerder Gerrit De Baene, zal ze richting geven aan de activiteiten van het bedrijf. Hilde draait reeds een tijdje mee in de vennootschap, deze benoeming is een logische stap. Power Valves & Controls is intussen uitgegroeid tot een gekende speler in de wereld van afsluiters en aandrijvingen. Zo bieden we onder meer hoogkwalitatieve regelkleppen van Leslie Controls en zero-leakage metal-seated kogelkranen van ValvTechnologies aan. Hilde zegt hierover: “We focussen ons enkel op producten van absolute topkwaliteit. Het is onze betrachting een lange-termijnrelatie uit te bouwen met al onze klanten.” Wie interesse heeft in onze producten, kan ons gerust contacteren voor gespecialiseerd, vrijblijvend technisch advies.
04-01-2019  |  159x  |  Kort nieuws
SenZ2 geselecteerd voor prestigieuze US water-accelerator
SenZ2 geselecteerd voor prestigieuze US water-accelerator
Imagine H2O heeft de volgende groep uitstekende waterbedrijven geselecteerd voor de 2019 Accelerator. Deze tiende jaarlijkse cyclus trok 255 geïnteresseerde bedrijven, waarvan er 165 een uitnodiging ontvingen om zich in te schrijven. Een onafhankelijk panel van 30 juryleden selecteerde 13 high-potential bedrijven uit 5 landen om deel te nemen aan de 2019 editie van de Imagine H2O’s Accelerator. De Imagine H2O Accelerator ondersteunt ondernemers bij het bouwen van duurzame oplossingen voor waterbeheer. Het remote zero equity-programma stimuleert ondernemers om schaalbare impact te creëren in de watersector door mentorschap, inzicht in de sector, zichtbaarheid en directe introductie van klanten en investeerders. Sinds 2009 heeft de organisatie meer dan honderd organisaties ondersteund, met huidige en alumni Imagine H2O-bedrijven die in 2018 meer dan $ 150 miljoen hebben opgehaald. Er waren ook twee exits, waaronder de verkoop van Imagine H2O 2015 Winner Valor Water
03-01-2019  |  225x  |  Kort nieuws  | 
Volgende 6 berichten
ARCHIEF
JAN
2019
DEC
2018
NOV
2018
OKT
2018
SEP
2018
AUG
2018
JUL
2018
JUN
2018
MEI
2018
APR
2018
MRT
2018
FEB
2018
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel