Nederlands
English
 Supplier sign in
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

BEDRIJFSPAGINA

Login
Laatste update: 14-12-2020
Schubert & Salzer Benelux BV/SRL
TEL: +32 9 334 54 62
FAX: +32 9 334 54 63
Gaston Crommenlaan (Zuiderpoort) 8
B-9050   Gent
Contact
0049 171 376 369 4
Dhr. Tristan Lejeune
Sales Manager Intarnational European Subsidiaries Europe
+31 85 888 05 72
Dhr. Victor Mackaij
Area Sales Manager Nederland
+32 (0) 9 334 54 62
Mw. Claudia Van Damme
Internal Sales
Bedrijfsvideo
Bedrijfsbrochure
Bedrijfsbrochure

Precision Made in Germany

As a fast growing high-tech company, Schubert & Salzer Control Systems develops, produces and distributes highly precise control and stop valves which are applied in the process industry. We are a part of everyday life; whether it is in the production of chemical or pharmaceutical products, food and beverage processing or the production of plastics, steel, paper or glass, as well as in the textile industry in short, wherever liquid or gaseous flows need to be controlled, Schubert & Salzer products play a vital role.

Our subsidiaries in the Benelux, France, India, the UK and the USA as well as more than 40 international partners offer you and your customers quality products from Schubert & Salzer "Made in Germany.
Producten, diensten
Regelkleppen, Regelventielen, Ventielen, Glijschijf kleppen,
Lees meer
Producten, diensten
Regelkleppen - Ventielen , Control Valves
Regelventielen -
Ventielen -
Glijschijf kleppen -

Productnieuws

Instelbare glijschijf orifice- Type 8090
Instelbare glijschijf orifice- Type 8090
De instelbare glijschijfafsluiter type 8090 borduurt voort op de unieke prestaties van de beproefde GS1/GS3 afsluiter serie. Dit type orifice is extreem geschikt voor een nauwkeurige en continue aanpassing van een gepredefinieerd debiet. Hij wordt handmatig versteld en kan tijdens bedrijf beveiligd worden in de ingestelde positie. De aanslagen in eindposities en een positie-indicator met nauwkeurige schaalverdeling maken een reproduceerbare instelling eenvoudig mogelijk. Deze orifice vergemakkelijkt onder andere het afstellen van de hydraulische instelling van bijvoorbeeld koelsystemen. Dit is van belang bij de inbedrijfstelling van grote motoren in WKK`s en op schepen.
07-04-2021  |  189x  |   | 
Verdeler voor centrifugaalpompen van Schubert & Salzer
Verdeler voor centrifugaalpompen van Schubert & Salzer
Schubert & Salzer Control Systems heeft nu een nieuwe compacte oplossing ontwikkeld voor het koelen en smeren van de asafdichting van centrifugaalpompen. Schubert & Salzer biedt hiermee een efficinte out-of-the-box oplossing aan die verder kan aangepast worden volgens de wensen van de klant. Als complete oplossing is het nieuwe systeem niet alleen compacter dan de in de industrie gebruikelijke oplossingen, maar vermindert het ook aanzienlijk de installatie- en onderhoudskosten.
08-12-2020  |  809x  | 
KS2, de volgende generatie kogelsectorklep
KS2, de volgende generatie kogelsectorklep
Met de volgende generatie kogelsectorkleppen type KS2 is het ons gelukt om de toepassingslimieten van deze klepserie gevoelig uit te breiden, dit vooral met betrekking tot de bedrijfstemperaturen. De ontwerpwijzigingen aan de asafdichting en klepzitting maken het nu eveneens mogelijk om de afsluiter in te zetten bij temperaturen van -40C tot 220C wat betekent dat de klep nu eveneens voor stoomtoepassingen kan worden toegepast. Niet alleen de as-afdichting, die wordt geborgd door een borgring, maar ook de geschroefde houder- en steunring van het zitting gedeelte zorgen voor een beduidend eenvoudigere montage en demontage. Daarnaast wordt de serie KS2 uitgebreid met de nominale diameters DN 65 en DN 125 en met een verlengde as-verbinding.
06-10-2020  |  1404x  | 
Laat meer zien (2)

Productbeschrijvingen

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren